Det er ikke nogen hemmelighed, at Caroline Wozniacki har otte som lykketal. Derfor er der blevet gættet på, at den snart 28-årige tennisspiller, der i disse dage repræsenterer Danmark ved grand slam-turneringen ’The Championships’ i London-forstaden Wimbledon, skulle giftes med sin forlovede, David Lee, den 8/8 18.

Nu kan rygterne imidlertid lægges definitivt i graven. Således afslørede hendes far og træner, Piotr Wozniacki, over for B.T.s udsendte medarbejder i Englands hovedstad efter tirsdag formiddags træning, at hendes kampprogram i perioden 30. juli til 19. august er tætpakket med deltagelse i tre turneringer i USA.

»Op til US Open (der indledes 27. august, red.), spiller hun i Washington, Montreal og Cincinnati. Ofte har hun ugen før grand slam-turneringen i New York testet formen i New Haven. Men i denne sæson prioriterer hun restitution forud for yderligere kamptræning. Derfor er hun ikke med i den turnering,« fortalte Piotr Wozniacki.

Det var efter træningen ikke muligt at få Caroline Wozniacki til at afsløre, hvorvidt der er sat dato på bryllupsplanerne.

»Selv hvis der var, ville jeg ikke fortælle det,« sagde hun med bestemt stemmeføring.

Caroline Wozniacki besejrede mandag Varvara Lepchenko i første runde af Wimbledon-turneringen. Foto: Glyn KIRK Vis mere

Caroline Wozniacki var heller ikke interesseret i at delagtiggøre offentligheden i sine planer for de sidste 14 dage af juli, hvor hun har tildelt sig selv en turneringsfri periode.

»Lige nu gælder det Wimbledon, og jeg tænker ikke længere frem,« sagde Caroline Wozniacki, der heller ikke ønskede at fortælle, hvorvidt hun i efteråret prioriterer sin deltagelse højere ved US Open, hvor hun to gange har været tabende finalist, end WTA Finals, som hun vandt i fjor.

»Der er i min verden ikke nogen af de to turneringer, der er vigtigere end den anden,« sagde Caroline Wozniacki.

Til gengæld var hun mere snakkesalig om onsdagens andenrundekamp i Wimbledon mod russeren Ekaterina Makarova.

»Hun kan godt lide at spille på græsset. Hun har et fladt, vinklet spil og har forholdsvis gode flugtninger,« sagde Caroline Wozniacki, der har vinderrecepten klar:

»Jeg skal spille aggressivt og få hende til at føle sig presset.«

Caroline Wozniacki fører den indbyrdes statistik mod Ekaterina Makarova 7-1, men tabte det seneste opgør mod hende ved US Open i fjor.

»Det er en ny kamp, så jeg skal bare ind at spille på mine præmisser. Det seneste stykke tid har jeg spillet godt, så det handler egentlig bare om at blive ved i den stime,« sagde Caroline Wozniacki, der har valgt at forlænge sit samarbejde med sin polske hittingpartner, Michal Przysiezny, resten af året.

»Vi fungerer fint sammen. Han har jo spillet på ATP Touren, så han rammer boldene godt. Han spiller både hurtigt og stabilt og kan få en masse bolde tilbage. Når han server, er der en god rytme. Det er ting, der alt sammen hjælper mig til at blive en bedre tennisspiller,« sagde Caroline Wozniacki, der svarede benægtende på spørgsmålet om, hvorvidt Michal Przysiezny også deltager i analysearbejdet forud en kamp.

»Ikke rigtigt. Det har altid bare været mig og min far,« lød hendes slutreplik.