Snart kan det være slut med Dagens Mand, Tour de France og Go’ Aften Danmark.

Til januar skal du betale for TV 2. Og så er det slut med at se Jes Dorph læse nyheder op og Michelle Bellaiche interviewe kendte personer i Go’ Aften Danmark - medmindre du betaler.

Læs også:

Hvis du har antenneforbindelse, og du fortsat vil kunne se TV 2, så skal du til at overveje, hvad du vil til at gøre. For TV 2 bliver en betalingskanal den 11. januar 2012. Og der er flere muligheder.

- Enten skal man have et tv med kortlæser eller en digital boks. Man kan også overveje, om man vil modtage sit tv-signal på en anden måde, eksempelvis ved hjælp af parabol eller kabel-tv, fortæller Rasmus Larsen, redaktør på flatpanels.dk.

Hvis du vælger at få et tv eller en boks med kortlæser, skal du kontakte Boxer TV. De har meddelt, at man kan vil kunne købe TV 2 alene og ikke andre kanaler, siger han. Prisen fra Boxer TV er endnu ikke fastlagt, men udover at betale for kanalen, skal man også regne med et kortgebyr.

Med overgangen til MPEG4-signalet vil mange fjernsynsskærme ikke kunne se TV 2 fra 11. januar. Branchen ForbrugerElektronik (BFE) mener, at 700.000 fjernsyn vil få sort skærm, når brugerne zapper over på TV 2. Det vil sige, at alle de skærme enten skal udskiftes til et nyt tv eller til en boks fra Boxer TV.