Jeanette Ottesen måtte nøjes med en sølvmedalje i 50 meter butterfly ved VM i kortbane i Doha.

Der var på forhånd lagt op til et tæt løb mellem de to evige rivaler - Jeanette Ottesen og svenske Sarah Sjøstrøm. Og det blev mindst lige så tæt, som man kunne ønske sig, men et forkert indslag på væggen til sidst kostede den danske svømmepige.

På trods af sølvet satte hun alligevel dansk rekord i tiden 24,71, mens Sjøstrøm tog guldet i 24,58.

»Det var tæt og ærgerligt, at jeg taber guldet på grund af et indslag,« sagde Ottesen efter løbet til TV2.

Medaljen var den anden på kun 40 minutter for Jeanette Ottesen, da hun kort forinden vandt guld på 4x50 meter medley sammen med de andre danske svømmepiger. Derfor afviste hun også, at have kunne gjort mere i sit eget løb.

Senere på aftenen skal Jeanette Ottesen i vandet for tredje gang, når hun svømmer finale med de andre danske svømmere på 4x100 fri.