At blive kaldt håndboldtosse af De Sorte Spejdere ramte den danske succes-træner hårdt.

I et stort interview med B.T., hvor Ulrik Wilbek fortæller om sine inderste tanker om døden og livet, erkender succes-træneren også, at det ramte hårdt, da Anders Breinholdt fra ”De Sorte Spejdere” kaldte ham en håndboldtosse.

- Jeg blev virkelig såret engang, jeg hørte ”De Sorte Spejdere” i radioen, og ham Anders Breinholdt, der er hård i munden, skulle sige et eller andet om mig, hvor han så kaldte mig håndboldtossen. Det blev jeg såret over, siger Ulrik Wilbek til B.T.

- Håndboldtossen ramte mig virkelig hårdt. Han opfatter mig som en tosse. Det synes jeg sgu ikke er rimeligt. Det kunne han ikke være bekendt. Han kender mig ikke, han har aldrig talt med mig.

- Den kritik tog jeg til mig og følte mig ramt. Jeg var bange for, om jeg virkelig bliver opfattet som en tosse. En der render rundt og kun har med håndbold at gøre og ikke tænker andet end håndbold i hele sit liv. Selvom det er usagligt, tænker jeg over, om det er sådan, folk ser mi. Jeg blev sur over det, fortæller Ulrik Wilbek i lørdagens B.T.

Køb lørdagens B.T. og læs hele interviewet med den danske landstræner og få indblik i de inderste tanker om livet og døden og det at runde de 50.