Christina har fået sponseret en tur under kniven på mandag

Selvom det ikke blev til en pengepræmie for paradise hotel-finalisten Christina, så får hun alligevel et par bonusfortrin for hendes opførsel inde på hotellet.

- Jeg blev kontaktet over facebook af Bonnie Erikson, som er på Københavns Privathospital, som havde set Paradise Hotel med hendes datter. Hun var blevet rørt over at jeg ikke solgte min partner for 50.000, selvom jeg ønskede mig et par nye bryster, siger Christina, som fik tilbudt et par nye af medlidenhed.

Det er langt fra første gang, at en paradiso får lavet fortrinene større efter medvirken i Paradise Hotel. Både dette års deltager Fie og sidste års deltagere Claudia og Melissa har senere fået mere fyldt i brysterne. Claudia sparkede selv gang i en indsamling på facebook sidste år, der både skaffede hende de ønskede bryster, men også en sponsoraftale oveni, så hun kunne forærer overskudet til brystcancerfonden.

Fra lille b til stor C

Christina skal have 330 milliliter i brysterne, for de må ikke være alt for store til den spinkle pige.

- Jeg har altid ønsket mig et par nye bryster. Jeg har jo ingen. Men det var mest et problem, da jeg var yngre. Nu har jeg fået det bedre med mine bryster, siger Paradise-finalisten, som glæder sig vanvittigt til mandag, hvor hun skal under kniven.

- Jeg så beskeden på facebook i toget på vej til job, og jeg begyndte nærmest at græde der i toget – helt alene! Så måtte jeg ringe til min mor, fortæller Christina til bt.dk.