Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I 2023 bliver det den garvede skuespiller Bodil Jørgensen, der er med til at stå for satiren i 'Cirkusrevyen'.

Det oplyser revyen selv i en pressemeddelelse.

»Cirkusrevyen byder i 2023 på et hold med både erfaring fra det historiske, grønne telt samt to nye ansigter. Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg får debut i Cirkusrevyen til næste år, når de sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl går på scenen fra den 8. maj 2023,« skriver de.

Den dygtige 'Badehotels'-skuespiller ser da også frem til udfordringen.

»Når jeg cykler en tur gennem Dyrehaven i det smukke morgenlys, er der plads til masser af tanker. Når gæsterne går fra skoven og ind i Cirkusrevyen håber jeg, vi kan give dem en oplevelse, der giver stof til eftertanke, som de kan tage med sig ud i skoven på vejen hjem. Jeg glæder mig til at vise publikum det daglige og genkendelige, de kan spejle sig i, sammen med det rørende og det, der får dem til at klaske sig på lårene af grin. Det sammenspil er det, revyen kan, som et af de få steder,« udtaler hun.

Nu er der nye ansigter på plakaten. Foto: PR
Nu er der nye ansigter på plakaten. Foto: PR
Vis mere

Bodil Jørgensen bliver en del af revyen efter navne som Ulf Pilgaard og Lisbeth Dahl har trukket sig.

Direktøren Torben Petersen mener også, at der er tale om en rigtig god nyhed for publikum, at de nu får de to nye ansigter med på holdet.

»Vi har sammensat et hold, der repræsenterer tradition og fornyelse i Cirkusrevyen. Der er skuespillere, der gennem de sidste mange år har stået på scenen i teltet, som vi har krydret med helt nye kræfter i Cirkusrevy-sammenhæng. Sammen med vores nye instruktør og kapelmester er Cirkusrevyen 2023 i trygge hænder, og jeg glæder mig meget til at se, hvad holdet byder på,« siger Cirkusrevyens direktør, Torben Pedersen.

Billetter til Cirkusrevyen sættes til salg i juli.

Andre læser også