Lyt til artiklen

Den 41-årige fynske sexkidnapper CJ, der også er kendt som 'manden i den røde bil', er ikke kun tiltalt for at have voldtaget to piger på 10 og 11 år.

Seks dage før voldtægten af den 11-årige forsøgte CJ ifølge anklageskriftet også at voldtage en dengang 28-årig engelsk kvinde, som i den periode boede i Odense, hvor hun studerede.

Onsdag har kvinden afgivet forklaring i Retten i Odense, hvor retssagen mod den 41-årige fortsætter. Det skete bag lukkede døre af hensyn til kvinden, som er blevet fløjet til Danmark fra England, hvor hun bor nu. Der er derfor ikke kommet detaljer frem om kvindens forklaring. Af anklageskriftet fremgår det, at CJ den 20. oktober 2012 ved 05-tiden om morgenen kørte sin bordeauxrøde Opel op på cykelstien foran kvinden, sprang ud og hev fat i kvinden, som han forsøgte at få med ind i sin bil.

Læs også:

Det lykkedes kvinden at rive sig løs ved at bide og skubbe den fysisk store overfaldsmand, mens hun skreg noget i retning af "You're not fucking taking me".

Skrigene vækkede en familie, der boede i en villa kun få meter fra stedet, hvor CJ ifølge anklageskriftet overfaldt den nu 30-årig kvinde.

- Jeg vågnede om natten ved, at jeg hørte en kvinde, der meget voldsomt skreg "fuck you" eller sådan noget, forklarede vidnet i Retten i Odense.

Læs også:

- Jeg vågnede og var omtumlet, fordi det var midt om natten. Jeg kunne høre, at både min datter og søn var også vågnet, så vi gik hen til vinduet ud mod Odensevej og kiggede ud, men vi kunne ikke se noget. Derfor gik vi i seng igen, og jeg ringede først til politiet næste morgen, sagde det mandlige vidne.

Den 41-årige nægter sig skyldig i voldtægtsforsøget. Under retssagen har anklageren fremlagt notater fra den tiltaltes dagbog, hvor han har beskrevet, at han forsøgte at 'tage en voksen kvinde', men måtte opgive, fordi kvinden kradsede, bed, slog og råbte op.

Beskrivelsen i dagbogen minder ifølge anklagemyndigheden uhyggeligt meget om voldtægtsforsøget på den nu 30-årige kvinde, men det afviser den tiltalte.

- Jeg hentyder til en, som jeg har været sammen med, som var meget højlydt seksuelt, forklarede CJ i Retten i Odense mandag.

BT livedækker retssagen