Den mørkeblå Citroën Xantia kolliderede så kraftigt med husmuren, at bilens front endte inde i stuen
Den mørkeblå Citroën Xantia kolliderede så kraftigt med husmuren, at bilens front endte inde i stuen Foto: foto. Jensen-dk
Beboerne på en gård i Faxe fik torsdag eftermiddag uventede gæster.

En særdeles alkoholpåvirket billist kørte ind i stuen på et hus på Søndergårdsvej 44 ved Faxe klokken 16.

- Min mand stod og kiggede ud af vinduet, og så lige pludselig så han en bil komme kørende. Der lød et brag og strømmen gik, og så holdt den halvvejs inde i stuen og murstenene lå om fødderne på ham. Det var lige ved at gå galt, siger Trine Larsen, der til daglig driver en bed and breakfast på gården.

Det er ikke første gang, en bil kører ind i huset, da det ligger ved et T-kryds, hvor man let kan køre galt.

- Det er et lidt atypisk kryds, hvor man nemt kan komme til at køre lige over og ind i huset, hvis ikke man er ved sine fulde fem, siger vagthavende ved Sydsjællands Politi Søren Østervig.

Den mørkeblå Citroën Xantia kolliderede så kraftigt med husmuren, at bilens front endte inde i stuen, der er en gammel grisestald, som er lavet om til spisesal.

Manden blev anholdt for spirituskørsel, og hans medpassagerer blev fastklemt i bilen.

- Brandvæsnet måtte klippe taget af bilen, da den kvindelige medpassagerer klagede over rygsmerter, fortæller den vagthavende. Ifølge beboerne i huset var medpassageren dog en mand.

Han er kørt til tjek på sygehuset i Køge, men er ikke kommet alvorligt til skade.Chaufføren blev anholdt for spirituskørsel, men er nu løsladt igen. politiet ved endnu ikke, hvad promillen lød på, men det vil en blodprøve afsløre.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.