Den unge pige fra Korsør er forsvundet på anden måned. Mange spor er desværre endt blindt, men hverken familie eller frivillige giver op.

Hvor er Emilie Meng? Et spørgsmål, der bliver stillet i hele Danmark. Siden den nu 18-årige piges forsvinden 10. juli har der ikke været livstegn fra hende, og mange spor er desværre endt blindt.

Familien har desuden udlovet en dusør til den person, der kommer med det tip, der fører til den unge pige. Her ses en oversigt over de spor, der desværre ikke har ført til den forsvundne teenager:Mange frivillige har fra begyndelsen deltaget i eftersøgningen, og både de og familien fortsætter indtil pigen er fundet.

Så sent som søndag eftermiddag ledte 100 frivillige efter Emilie Meng, og hendes forældre er meget glade for indsatsen fra de mange mennesker.

Det fortalte Sofie Sønderup, der var presseansvarlig for netop søndagens efterforskning:

»De pårørende er rørte og benovede over, at fremmede mennesker vil gøre så meget for at finde deres datter. De havde slet ikke forestillet sig, at Danmark kunne stå sammen på denne her måde,« sagde hun søndag. Hun tilføjede, at forældrene ikke vil have stoppet de frivilliges efterforskninger - tværtimod.

 

Emilie Meng er 168 centimeter høj og beskrives som almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet cardigan med en sort blondebluse under, blå jeans og blå puma-sko, da hun forsvandt.