Arkivfoto. Her ses Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard til The Voice i Tivoli mandag 24. september 2012.
Arkivfoto. Her ses Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard til The Voice i Tivoli mandag 24. september 2012. Foto: Katrine Emilie Andersen

De har små piger sammen, men deres forhold har altid været stormfuldt. Nu er Oliver Bjerrehuus og modellen Gunnvør Dalsgaard gået fra hinanden - igen.

»Det er det sundeste for os begge to. Vi har haft utallige samtaler i terapi, men kan bare ikke få det til at fungere. Jeg elsker hende stadig, men hun er så hidsig og sur og vil ikke lade mig være den, jeg er. Så jeg er skredet fra en kvinde, jeg elsker, fordi jeg ikke kan mere. Denne gang er det endegyldigt,« fortæller Oliver Bjerrehuus han til Ekstra Bladet.

Gunnvør Dalsgaard bekræfter overfor avisen, at hun og Bjerrehuus brød med hinanden for et par måneder siden på grund af den 40-årige Bjerrehuus' holdning til stoffer.

281setoa objerrehuus erefne.jpg

Han fik i december fradømt kørekortet efter at være blevet taget i at køre narkokørsel.

»For mig er det 100 pct. uacceptabelt at bringe stoffer ind i et familieliv, og det punkt er vi desværre ikke enige om,« siger Dalsgaard, der afviser at kommentere, om bruddet har noget med netop narkokørslen at gøre.

Det er ikke første gang, at Oliver Bjerrehuus og hans nu ekskæreste går fra hinanden.

I 2012 kunne tv-seerne følge med i parrets til tider voldsomme forhold, hvor de på et tidspunkt kom i slåskamp, efter Oliver Bjerrehuus var kommet hjem efter en lang bytur.

»Vi endte i en slåskamp med vores lille datter,« fortalte en grædende Bjerrehuus dengang i programmet 'Olivers kamp'.

 Oliver Bjerrehuus

Parret, der har været sammen siden 2007 med et par pauser ind i mellem, har døtrene Sigga på fem og Hanna på to et halvt sammen. Bjerrehuus har desuden sønnen Oscar på 14 fra et tidligere forhold.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.