En video florerer lige nu på nettet, hvor skuespiller Alec Baldwin slår telefonen ud af hånden på en kvinde.

Kvinden går tæt på Baldwin og filmer ham med sin telefon, mens hun flere gange forsøger at få ham til at sige 'Free Palestine' – 'befri Palæstina'.

»'Befri Palæstina', Alec, bare en enkelt gang, og så lader jeg dig være,« råbte kvinden, som ifølge New York Post er vært på programmet 'Crackhead Barney & Friends' og kendt for at lave overraskelsesinterview.

Kvinden, som efterfølgende selv har delt videoen, konfronterer også Baldwin med en tragisk episode i 2021, hvor han under optagelserne til filmen Rust kom til at skyde og dræbe en kollega med en pistol, som ved en fejl var skarpladt.

Se optrinnet her:

Konfrontationen med Baldwin udspiller sig over 50 sekunder på en café i New York, hvor den 66-årige skuespiller flere gange forsøger at få kvinden til at forlade stedet, indtil han tilsyneladende mister tålmodigheden og slår telefonen ud af hånden på hende.

Efter videoen første gang begyndte at florere på sociale medier, er der kommet flere billeder, der viser, at Baldwin efterfølgende tog kvindens telefon og brugte den til at lokke hende ud af caféen.

Ud over at være vært på sit eget program på nettet bliver kvinden også beskrevet af New York Post som aktivist på den yderste venstrefløj med mere end 100.000 følgere på Instagram.

Mediet skriver, at hun har flere videoer, hvor hun tilsviner politibetjente og fortæller proisraelske demonstranter, at gidslerne i Gaza, som sidste år blev kidnappet af palæstinensiske terrorister, ikke kommer hjem igen.

Konflikten mellem Gaza og Israel har fyldt meget verden over siden 7. oktober 2023, hvor palæstinensiske Hamas begik en massakre på civile i Israel, og Israel efterfølgende har iværksat en omfattende offensiv i Gaza, hvor der nu sidder israelske gidsler.