Finale Match between Denmark vs France during the Mens Handball European Championship in Herning, Denmark , 26. January 2014 . Mikkel Hansen (Denmark - 24)
Finale Match between Denmark vs France during the Mens Handball European Championship in Herning, Denmark , 26. January 2014 . Mikkel Hansen (Denmark - 24) Foto: Claus Fisker
Danmark blev for anden slutrunde i træk ydmyget i en finale. 41-32 vandt franskmændene EM-finalen efter en kamp, hvor de gjorde, hvad der passede dem fra første fløjt. Derfor var det også en tydeligt irriteret Mikkel Hansen, TV2 fangede efter kampen:

- Det var godt nok elendigt. Vi har alle muligheder for at spille godt. Men vi starter katastrofalt igen og dækker dårligt op. Offensivt går det egentligt okay, men 41 mål er alt for mange at lukke ind. Det er for dårligt, og det må ikke ske, sagde den danske bagspiller i sekunderne efter slutfløjtet.

TV: Frankrig spiller drømmebold og udraderer Danmark

Er du på mobilen, så se klippet her

Danmark kom dårligt fra start, og før Ulrik Wilbek fik set sig om, var hans mandskab bagud med syv. Derfra gik det bare endnu mere ned ad bakke. Mikkel Hansen erkendte da også, at det var svært at bevare modet inde på banen:

- De scorer på stort set hvert angreb. Så når vi brænder, kan vi godt se, hvor det bærer hen. Vi forsøger en masse, men når vi ikke kan lukke dem ned, bliver det svært, sagde han og rundede slutrunden af med følgende ord:

- Det er ikke en godkendt slutrunde. Det er for ringe, vi står her igen. Ja, jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, sagde en skuffet Mikkel Hansen, før han forsvandt ud i omklædningsrummet.

TV: Umenneskelig springstyrke: Abalo flyver forbi forsvaret

Er du på mobilen, så se klippet her
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.