Når sæsonen er slut, er den 38-årige GOG-veteran Morten Olsen færdig med håndbold.

Fra sommer skal han være træner i TMS Ringsted – det var han i hvert fald overbevist om indtil for nylig.

For GOG er ikke meget for at slippe Olsen, der har gang i en stor sæson. Og interessen er gengældt fra Olsen, men han overvejer stadig, siger han. Også selvom, at flere rygter peger i retningen af, at parterne er blevet enige.

Hør blandt andet Viaplay-eksperten Christian Dalmose fortælle om sin viden øverst i klippet.

»Der er ikke noget endeligt endnu. Der skal være underskrevet en aftale, før man kan gøre noget, og så langt er vi ikke kommet. Vi må se, hvad der sker. Det kan blive det ene eller andet,« lyder det fra Olsen.

Adspurgt om han kunne være interesseret i en aftale, siger han med et stort smil.

»Måske.«

Lige nu går han med tankerne om, hvad der venter i en eventuel næste sæson hos GOG. Og beslutningen har han ønsket at tage sent på sæsonen.

»Det har været en lang proces allerede, fordi GOG tidligt er kommet til mig med et ønske om det. Jeg har hele tiden sagt, at jeg gerne vil vente at se, hvis jeg overhovedet skulle overveje det, fordi jeg vil gerne se, hvordan jeg har det senere på sæsonen«

»Man har det jo altid godt efter en sommerferie, men det er måske lidt hårdere i februar og marts, så for mig ville jeg gerne skyde det så lang tid som muligt for at se det an,« forklarer han.

»Det andet er, hvilket hold vi spiller med. Det er svært, især fordi Simon (Pytlick, red.) og Lukas (Jørgensen, red.) smutter. Vi har et fantastisk hold nu, men vi skal til at bygge op igen.«

»Jeg havde det bedre, hvis vi havde samme hold i en længere periode, fordi jeg tror, vi ville blive enormt svære at slå næste sæson. Det med at bygge noget nyt op… Det handler om, man kan se sig selv i det,« siger Olsen og giver altså intet klart svar på, hvad fremtiden bringer for ham.

Indtil videre kan han juble over, at Barcelona venter i Champions League-kvartfinalen.