Golfspilleren Thorbjørn Olesen avancerede på finaledagen og endte i top-10 i golfturneringen i Kina.

Shenzhen. Med endnu en flot runde på finaledagen i Kina strøg Thorbjørn Olesen tilbage i top-10 i European Tour-turneringen Shenzhen International.

Olesen gennemførte søndagens 18 huller i imponerende 67 slag, hvilket svarer til fem slag under banens par.

Dermed endte Olesen i samlet 13 slag under par på en delt ottendeplads.

Han var blot tre slag efter Tommy Fleetwood og Bernd Wiesberger, som var de to spillere, der kort efter skulle kæmpe om titlen, da de endte helt lige i 16 slag under par.

Engelske Fleetwood var søndag den bedste i hele feltet med en fantomrunde i 63 slag - ni under banens par. Men efter omspil vandt østrigske Wiesberger.

Olesen begyndte turneringen med to runder i 68 slag og var helt oppe på en delt andenplads.

Lørdag leverede danskeren en stabil runde i 72 slag - banens par - og røg ud af top-10.

Men Olesen insisterede på at blande sig i toppen og leverede søndag sin bedste runde med seks birdies og en enkelt bogey, som gav et avancement på fem pladser.

Lucas Bjerregaard deltog også i turneringen og endte som nummer delt 53 i samlet to slag under par - 11 slag dårligere end sin landsmand.