Tomas Boy blev bortvist for at juble under en fodboldkamp i Mexico.
Tomas Boy blev bortvist for at juble under en fodboldkamp i Mexico. Foto: MARIA CALLS

Tomás Boy, træner for den mexicanske klub Cruz Azul, blev lørdag bortvist for en jubelscene, som modstanderne fandt provokerende.

Findes der noget bedre end en god jubelscene? Måske, ja, men ikke desto mindre giver det sporten kulør, når udøverne og trænerne viser deres følelser og fejrer på livet løs.

Netop det gjorde Tomás Boy, da Cruz Azul udlignede til 3-3 i kampen mod América i den mexicanske liga, men det skulle han nok ikke have gjort. I hvert fald ikke på den måde, som han gjorde, ved at danse lidt rundt og fægte med næverne, for det endte med at koste ham en bortvisning fra kampens dommer.

Se jubelscenen herunder:

Américas argentinske angriber Dario Benedetto blev provokeret af jubelscenen, og det førte til klammeri mellem de to og en masse formodede gloser, som ikke tåler en gengivelse i disse spalter.

2442241241241241242421

Nu efterlyser Boy så en liste fra dommerne, som angiver, hvilke jubelscener der er okay. Det gør han til det mexicanske medie Record.

Ikke nok med at Tomás Boy blev bortvist, så fik tre andre spillere også rødt kort i den tumult, der opstod efterfølgende.

Så meget for en jubelscene...

FOOTBALL/sdhgsdghsdfg

Kampen endte i øvrigt 3-3.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.