Kæmpe anerkendelse, stjerneros og en flot legende-sammenligning.

Det var høsten for Joachim Andersen, som fredag aften sparkede Premier League-sæsonen i gang med sine holdkammerater i Crystal Palace.

Kampen mod Arsenal gav nu ikke den bedste sæsonpremiere for Crystal Palace: 2-0 endte hjemmekampen til Arsenal.

Men den danske landsholdsforsvarer kan bestemt sagtens se sig selv i spejlet efter en prægtig forsvarspræstation for det rødblå London-mandskab, som fik stjerneeksperterne på britisk tv til at opføre sig kådt og løssluppent.

»Der går Ronald Koeman! Han kaldte dig Ronald Koeman!« udbryder den tidligere Liverpool-legende Jamie Carragher, da han efter kampen får øje på Joachim Andersen, mens han er ved at analysere opgøret på Sky Sports sammen med Manchester United-legenden Gary Neville.

Sidstnævnte, som slår en stor latter op under optrinet (se video herover), havde under kampen sammenlignet Andersen med Ronaldo Koeman, hollandsk FC Barcelona-legende, som blandt andet var kendt for sine evner i opspillet med sikre pasninger og god teknik.

Statistikker viser da også, at Joachim Andersens afleveringer sad lige i skabet i hele kampen mod Arsenals stjerner.

Det store internationale statistikfirma Squawka melder faktisk, at ingen andre spiller formåede i en kamp i hele sidste sæson af Premier League at levere lige så mange succesfulde afleveringer, som Andersen formåede i de 90 minutter mod Arsenal.

26-årige Andersen, som efterhånden er fast mand på landsholdet, har for alvor bidt sig fast som en forsvarsprofil i Premier League, og ligner en spiller, der må være et emne i større klubber i England og Europa.