Foto: Phil Noble

Jurgen Klopp gør i et stort interview med Sky Deutschland status over de fire måneder, han har haft som Liverpool-manager, efter han overtog sædet fra den fyrede Brendan Rogers i oktober.

Og hvis nogen havde troet, at den karismatiske tysker, der fejrede store triumfer som træner i Borrusia Dortmund, ville skabe mirakler med Liverpool, har de forregnet sig. Klopp overtog holdet på tiendepladsen, og de indtager aktuelt en niendeplads i Premier League-tabellen.

Nu er Klopp selv ved at spore sig ind på, hvad problemet er - og han er bevidst om, at det er en svær mission, han er på.

»Det er en virkelig fantastisk klub, som har haft meget succes i fortiden. Problemet er: De seneste store trofæer blev vundet for nogle år siden. Det er et problem, som mange store klubber har lige nu. Det er man nødt til at håndtere, fordi der er selvfølgelig forklaringer på, at det er sådan,« siger Klopp.

»Begge Manchester-klubber og et par London-klubber investerer meget, så selvom man træffer et par gode beslutninger, er det ikke ensbetydende med, at man kravler op ad i Premier League-tabellen., fordi de andre klubber også træffer rigtige beslutninger,« fortsætter tyskeren.

SOCCER-ENGLAND-NOR-LIV/sdaasd

Derfor er Klopp også glad for, at der i og omkring klubben er tålmodighed med hans projekt - det er i hvert fald den oplevelse, han har indtil videre.

»Jeg har været her i fire måneder nu, og jeg har virkelig indtrykket af, at alle i klubben er sultne efter succes. Og selvom alle længes efter meget hurtig succes, så er alle klar til at være tålmodige og til at investere en vis mængde tid, som er nødvendig for at få succes.«

Træthed og utilfredshed rammer Liverpool SOCCER-ENGLAND-LEI-LIV

»Så jeg føler mig meget komfortabel herovre. Det er en speciel klub, et specielt sted. Anfield er et fantastisk stadion, og du kan hele tiden føle klubbens historie. Det er en ære, og det er fantastisk sjovt og et fantastisk eventyr at være her,« siger Jurgen Klopp.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.