Lyt til artiklen

OBS! Hvis du ikke vil vide, hvad der sker i afslutningen af anden sæson af 'Bachelor', skal du ikke læse videre.

Da de to hovedpersoner i dette års 'Bachelor', Philip Berg og Kasper Skak, drog mod Caribien for at date intet mindre end 17 kvinder, var kufferten ikke fyldt med store forventninger. Tværtimod.

»Jeg kunne ikke se mig selv forvente, at jeg skulle finde kærligheden. Jeg vidste jo ikke, hvem det var, jeg skulle ned at møde. Men jeg håbede, og jeg var klar,« fortæller Kasper Skak til B.T.

Ifølge ham var det nok også for at forsvare sig selv, at han tyede til forhåbninger snarere end forventninger. Noget, Philip Berg da også kan nikke genkendende til.

»Jeg tror, jeg havde prøvet at trække barren lidt ned for min egen skyld. Min grundtanke var at tage til Caribien, være mig selv, få en fed oplevelse og lære de her piger at kende og vise, hvem jeg er. Og så finde ud af, om der var noget, der kunne blomstre i det,« forklarer han og tilføjer:

»Det var ikke et succeskritiere for mig, at jeg skulle finde den helt store kærlighed, for det er noget af en presbold at lægge på sig selv.«

Begge må de dog indrømme, at de allerede den første aften, da de 17 singlekvinder én efter én indtog den røde løber for at hilse på de to bachelorer for første gang, godt kunne se, at der var op til flere kvinder iblandt, der vakte interesse.

Efter flere uger med utallige dates, flirt og sågar lidt kys hist og her var de to gutter da også klar til at uddele de allersidste roser til de to kvinder, der havde formået at plante sommerfugle i maverne på dem efter en intens slutspurt.

For Philip Bergs vedkommende gik rosen til Frederikke Olsen-Kludt, mens Kasper Skak gav sin til Helena Witt – og for dem begge er der særligt én date, der står tilbage som udslagsgivende.

»Allerede ved spåkone-daten kan jeg mærke, der er noget specielt over Frederikke,« fortæller Philip Berg og tilføjer:

»Jeg kunne hurtigt fornemme, at det blev ved med at være interessant, og jeg blev ved med at se nye sider af hende hele vejen igennem – det betyder meget for mig.«

For Kasper Skak var det dagen, hvor han inviterede Helena Witt med en tur i helikopter for at besøge en nærliggende by, at gnisten for alvor kom til syne for ham.

»Der kunne jeg virkelig mærke, der var et eller andet meget magisk over Helena og den person og kvinde, som hun er,« fortæller han.

Fælles for ovennævnte dates er da også, at det var første gang, at parrene kyssede.