Nogle tænder et duftlys, nogle åbner vinduet og andre sørger for at koordinere det med et efterfølgende bad.

Vi har forskellige vaner og rutiner for, hvordan vi gør, når vi skal på toilettet for at lave stort. Det kommer især til udtryk i det seneste afsnit af den australske udgave af tv-programmet 'Gift ved første blik'.

Her oplever et af de nygifte par nemlig, at de har meget forskellig opfattelse af, hvad der er normal 'procedure', når man laver 'nummer to'. Det skriver det australske medie News.

En morgen står den nygifte Michelle ude på badeværelset og føntørrer sit hår. Ind kommer hendes mand Jesse, der uden nogen 'advarsel' trækker bukserne ned og sætter sig på toilettet for at lave stort.

Efter den ildelugtende episode søgte Michelle råd hos sin søster, og i den forbindelse genfortalte hun den traumatiske episode:

»Jeg følte, at Jesse overskred min grænse en smule. At lave nummer to lige foran mig. Nogle ting sker bedst bag lukkede døre – bogstavelig talt. Luk døren, når du skider. Og efterlad mig uden for!« siger Michelle i programmet i følge News.

Oplevelsen på badeværelset hjælper nok ikke særlig meget på parrets parforholdsproblemer. Michelle har tidligere fortalt, at hun har kæmpet en smule med, at hun ikke har følt sig seksuelt tiltrukket af sin nygifte mand, Jesse.

»Jeg frygter, at Jesse føler mere for mig, end jeg føler for ham. Men jeg vil bare ikke være den person, der knuser et andet menneskets hjerte. Jeg siger heller ikke, det kommer til at ske. Det kan også være, at jeg ender med at udvikle rigtig stærke følelser for ham. Jeg kunne måske blive forelsket i ham. Det ved jeg ikke.«

Jesse er ikke alene

Jesse er dog ikke den eneste, der vælger at komme af med sin afføring foran kæresten. En tidligere undersøgelse, som YouGov har udarbejdet for metroxpress, viste nemlig, at 15 procent af danskerne vælger ikke at lukke døren, når de skal lave stort, på trods af at deres kæreste er hjemme.

Men hvis disse 15 procent af danskerne vil have den bedste mulighed for at få et hedt sexliv, bør de ifølge sexolog Jakob Olrik lære at lukke døren:

»Lortelugt er ikke sexfremmende. Selvfølgelig har folk forskellige grænser, men der er altså en grund til, at andres lort lugter. Det er fordi, man skal gå væk fra stanken. Det er ikke meningen, at man skal være i nærheden af hinandens lort,« sagde han til metroxpress i forbindelse med undersøgelsen.