Streamingtjenester er efterhånden kendt for at lave indhold, som kun kan ses på deres platforme. Disney er en af de nyeste spillere på streamingmarkedet og går selvfølgelig samme vej.

Disney har i næsten 100 år levet af at hive store menneskemængder i biografen eller til butikken for at købe nyeste de Disney-film til hjemmebiografen.

Men Disneys indtog på streamingmarkedet betyder, at det eneste sted på nettet, du kan se Pixar, Marvel, Star Wars og alle Disney-klassiskerne, er på Disney+. Og det er netop nogle af deres mest kendte universer, som Disney bygger videre på og dermed leverer nyt indhold til alle dem, der har et Disney+ abonnement.

Lige nu kan du få Disney+ til 59 kr. pr. måned - eller et helt år for kun 589 kr. (49 kr. pr. måned)

Disney ved godt, at konkurrencen på streamingmarkedet er hård, og hvis de vil fortsætte deres stormløb mod at blive en af de mest populære streamingtjenester på verdensplan, så kan de ikke nøjes med kun have »gammelt« indhold tilgængeligt.

Disneys kæmpe produktionsmaskine er i fuld gang med at levere helt unikt indhold, som kun findes på Disney+.

Her er, hvad vi glæder os mest til:

Den første nye Marvel-serie: WandaVision
Marvel-universet er som bekendt eget af Disney og derfor må vi forvente en del mere indhold fra superhelteuniverset på Disney+. Den første i rækken er den sitcom-inspirerede serie WandaVision. Her følger vi den traumatiserede Wanda Maximoff (spillet af Elizabeth Olsen) efter tabet af The Vision, som dør  i filmen Avengers: Infinity War. Wanda bruger sine superkræfter til at leve i en alternativ virkelighed hvor hende og The Vision lever den amerikanske drøm sammen i forstæderne.

Se den på Disney+, når den får premiere i midten af november

Lige nu kan du få Disney+ til 59 kr. pr. måned - eller et helt år for kun 589 kr. (49 kr. pr. måned)


Lady og Vagabonden
En gammel klassiker tænker du nok, men som med flere af Disneys andre tegnefilm vækker de også fortællingen om de to hunde til live på ny. Live-action genindspilningen af kærlighedshistorien om den herreløse hund og overklassekæledyret Lady kan allerede streames nu.


Mulan
En film der har været længe ventet er Disneys live-action udgave af klassiskeren Mulan. Filmen skulle have haft biografpremiere tidligere på året, men det blev aflyst på grund af corona. I stedet kommer filmen direkte til Disney+. Amerikanerne kan allerede se filmen, men i Danmark bliver det muligt for alle Disney+ abonnementer fra 4. december.

Lige nu kan du få Disney+ til 59 kr. pr. måned - eller et helt år for kun 589 kr. (49 kr. pr. måned)


Soul
Pixar filmen “Soul” er instrueret af Pete Docter, der også stod bag en anden pixar klassiker, Inside out eller Inderst Inde, som filmen hedder på dansk. Filmen handler om musiklæreren Joe Gardner (spillet af Jamie Foxx), der drømmer om en karriere som jazzmusiker. Da han endelig lander sit første job falder han ned i et kloakhul og bliver transporteret til en anden verden. Her møder han teenageren, 22, spillet af komikeren Tina Fey, som også er fanget i den mystiske parallelverden. Sammen skal de forsøge at finde tilbage til den virkelige verden.

Filmen får premiere 25. december.

Lige nu kan du få Disney+ til 59 kr. pr. måned - eller et helt år for kun 589 kr. (49 kr. pr. måned)


Disse serier kan du glæde dig til i 2021 - og frem

Star Wars karakteren Obi-Wan Kenobi får sin egen serie på Disney+.
Star Wars karakteren Obi-Wan Kenobi får sin egen serie på Disney+.
Vis mere


Der er selvfølgelig også masser af spændende produktioner på Disney-programmet til næste år - og 2022. Corona har midlertidigt standset nogle af produktioner, men derfor kan du godt glæde dig alligevel!

»What if…«
Serien går i dybden med de afgørende begivenheder i Marvels historie og undersøger hypotetiske spørgsmål i forhold til, hvad der ville være sket, hvis fortællingerne havde forløbet anderledes. Serien forventes at få premiere i midten af 2021.

»Obi-Wan Kenobi-spinoff« (uden titel)
Den skotske skuespiller Ewan McGregor vender tilbage som Obi-Wan Kenobi i Star Wars-spinoff-serien ’Obi-Wan’. Serien er på nuværende tidspunkt sat på pause på grund af corona og der er derfor ikke sat nogen premieredato.

Samuel L. Jackson får sin egen serie
Marvel og Disney er i gang med at udvikle en spinoff-serie om den enøjede Avengers-leder Nick Fury ( spillet af Samuel L. Jackson). Serien er ikke bekræftet af Disney, men det amerikanske Hollywoodmedie Variety har talt med en række kilder, som bekræfter at serien bliver lavet.

Lige nu kan du få Disney+ til 59 kr. pr. måned - eller et helt år for kun 589 kr. (49 kr. pr. måned)

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.