Onkel Reje – og Mads Geertsen, som er manden bag den kendte karakter – er tilbage.

Det slog han torsdag fast i et opslag på DRs Instagram-side, hvor han også takker for den megen opbakning, han har modtaget efter sin sygemelding på grund af voldsom chikane.

Opbakningen og glæden fortsætter i kommentarsporet, hvor en lang række danske kendisser jubler over, at den elskede børnevært har fået det godt igen.

'Du gør mine drenges tv-timer sjovere. De elsker Onkel Reje. Tak for dig, Mads Geertsen,' skriver komikeren Heino Hansen.

Anders Samuelsen er en af de mange, der jubler.
Anders Samuelsen er en af de mange, der jubler. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

Tv-vært og illusionst Jan Hellesøe skriver, at hele hans familie glæder sig til snart at se Onkel Reje i cirkus igen. Onkel Reje er en del af DRs Cirkus Summarum.

'Knus og tanker til dig,' lyder det fra skuespiller og forfatter Sofie Lassen-Kahlke, mens DR-kollega Stéphanie Surrugue sender et hjerte.

Det samme gør det ene ben af Suspekt-taburetten, Rune Rask, mens også tidligere udenrigsminister Anders Samuelsen melder sig på banen.

'Herligt! Godt, at du, der er inde i Onkel Reje, har det godt igen. Det var grotesk at følge den helt urimelige forfølgelse, du blev udsat for. Bliv ved med at få ungerne til at kluk-le.«

Selv DRs konkurrenter fra TV 2, som også var ude med en støttevideo til Onkel Reje, da nyheden om sygemeldingen ramte, har kommenteret opslaget. 

'Vi er glade for at se dig tilbage igen,' skriver de, mens DR kvitterer og skriver tak for støtten.