Foto: Instagram

Antonio Cromartie bliver bare ved. Og ved. Og ved. Og ved. Og ved....

'Og ved' burde i princippet stå der 14 gange, for NFL-stjernen venter nu sit 14. barn. Det var hans 14. barn!

Hans kone Terricka, som Antonio Cromarties snart har seks børn med, har selv delt nyheden om, at hun er gravid, som det kan ses herunder, sakset fra hendes Instagram-profil.

»I den kommende Cromartie-draft i år 2017, med sjettevalget.... vil Cromartie-familien drafte en dreng eller en pige. 'J6' kommer snart.«

Cromartie har otte andre børn fra tidligere forhold.

Det er et lille mysterium, at Antonio Cromartie kan få børn, for han er tidligere blevet steriliiseret.

Flere har hævdet, at opslaget er en joke, men i følge TMZ, der hævder at have talt med personer tæt på familien, er den god nok - Terricka Cromartie er 25 uger inde i sin graviditet.

Hun fødte tvillinger til parret i 2016.

Han blev valgt af San Diego Chargers (fra 2017-sæsonen Los Angeles Chargers) i 2006. Nu skiftede Cromartie godt nok til New York Jets i 2010, men der har helt sikkert været gang i den til børnefødselsdagene i tiden i San Diego i det sydlige Californien, hvor Cromartie spillede sammen med quarterback Phillip Rivers, som har otte børn.

Cromartie fik en et-årig kontrakt med Indianapolis Colts i 2016, men blev fritstillet efter blot fire kampe på holdet. Han har siden været på jagt efter en ny arbejdsgiver i NFL.

Cromartie har fire gange været valgt til Pro Bowl og har i en enkelt sæson haft rekorden for flest interceptions i 2007.

Antonio Cromartie prøver at forhindre Brandon Marshall i at score et touchdown i 2008.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.