KØB PLUS!

Venstre i vild u-vending: Bekæmper egen afgift

Det er lykkedes Danmarks største parti, Venstre, at lave en U-vending på en tallerken - og dét med en lastbil. Partiet går nu i hård kamp mod en afgift, som partiet selv foreslog og fik vedtaget i 2009

Men Venstre giver uden rødmen den nye regering skylden for den afgift på lastbilkørsel, som den tidligere regering selv står bag. I opdateringer på Facebook, offentlige udtalelser og pressemeddelelser skælder Venstre-folk ud over lastbilafgiften, der kaldes en trussel mod danske arbejdspladser. Senest har Venstre kaldt skatteminister Holger K. Nielsen (SF) i samråd om sagen.

Men Venstre nævner ikke ét ord om, at afgiften er partiets egen opfindelse. Det fik i går Danmarks statsminister, Helle Thorning-Schmidt, til at lange ud efter Venstre på sit ugentlige pressemøde.

Bredt forlig

- Venstre var ude og var meget, meget forbitret over den kørselsafgift, som vi sidder og diskuterer i øjeblikket. Der ville det måske klæde Venstre at huske på, at partiet ikke alene opfandt kørselsafgiften, de vedtog den også og brugte pengene, sagde hun.

I en kronik den 8. december 2008 lancerede daværende finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) præcis denne kørselsafgift - såkaldt roadpricing.

- Det er også vigtigt at slå fast, at roadpricing vil blive indført gradvist over en årrække, skrev Lars Løkke Rasmussen, der samme dag gentog budskabet i flere interview.

HVAD SYNES DU OM VENSTRES U-VENDING? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

I 2009 blev der indgået et bredt politisk forlig om kørselsafgifter. VK-regeringen begyndte allerede i 2010 at bruge pengene, der senere ville komme i kassen fra kørselsafgifterne, på bl.a. skattelettelser.

Tekniske problemer med en løsning, der kunne måle lastbilernes kørsel, var dog skyld i, at afgiften blev udskudt, men Venstre garanterede, at afgifterne ville komme:

Skrot de planer

- Vi ønsker at fastholde planen om at indføre kørselsafgifter for lastbiler i 2011 eller hurtigst muligt derefter, sagde Kristian Jensen, Venstres daværende skatteminister og nuværende næstformand, i et interview 7. oktober 2009.

Først i dag er det muligt at indføre afgifterne - og det gør den nye regering, der dog vil hente 2,7-2,9 milliarder kroner på lastbilers kørsel i Danmark, mens VK ’kun’ ville opkræve afgifter for to milliarder, oplyser Skatteministeriet.

Alligevel holder Venstre-folkene sig ikke tilbage med kritikken:

- Regeringen bør snarest skrotte planerne om at opkræve 2,8 mia. kr. om året i nye kilometerbaserede kørselsafgifter for lastbiler. Det koster danske arbejdspladser, betyder dyrere varer i butikkerne og vrider landet skævt. Drop det, skriver Kristian Pihl Lorentzen på Facebook.

Politisk ordfører Ellen Trane Nørby skriver samme sted, at regeringen skal ’lade være med at indføre en konkurrenceforvridende lastbilafgift.’

Den nuværende skatteminister, Holger K. Nielsen, kalder det ’hyklerisk’ af Venstre.

- Venstre foreslog selv kørselsafgift for lastbiler, og de har brugt en god del af pengene på at finansiere Forårspakke 2.0. Derfor er det hyklerisk, at partiet nu er vendt på en tallerken og fralægger sig alt ansvar, skriver skatteminister Holger K. Nielsen til BT.

Skatteordfører Thomas Jensen (S) fortæller, at Venstre indførte ’så mange afgifter, at partiet ikke kan huske dem alle.’

- Jeg forstår, hvis vælgerne føler en decideret Venstre-lede. Vi har at gøre med Danmarks mest utroværdige parti, som ikke engang vil tage ansvar for, hvad det selv har indført, siger Thomas Jensen.

Næstformand i Venstre Kristian Jensen skriver i en mail, at han foreslog afgiften som skatteminister.

’Det var nødvendigt’

- Venstre har tidligere - helt konkret i Forårspakke 2.0. - foreslået at beskatte lastbiler lidt hårdere. Dengang var det nødvendigt, fordi der var brug for finansiering til at lette skatten på arbejde. Men virkeligheden i dag er en anden, skriver Kristian Jensen til BT.

Venstres transportordfører, der har kaldt skatteministeren i samråd om afgiften, erkender, at Venstre har brugt en del af pengene.

- Det er rigtigt, at vi allerede begyndte at bruge en milliard af pengene fra den her afgift i 2010 for at finansiere skattelettelser. Men de penge er kommet i statskassen mangefold i kraft af de seks milliarder kr., som den nye regering allerede har lavet nye afgifter for, siger Kristian Pihl Lorentzen.

Hvad synes du om Venstres u-vending?

Deltag i debatten herunder

Din kommentar

Kommentarer

kontanthjælpen skal ikke laves om,men en reform om folketinget.

Skrevet af cordt erik hansen, Fredag den 18. januar 2013, 22:25

der er kun nødvendig,at der er 39 personer i folketinget , de er kun tilstede 100 gange om året, når der afstemning i salen er ca 100 personer tilstede, ud af 179 ,deres insats er kun til laveste lønsats 350,00 i timen, de øvrige på laveste sats i kontanthjælpen.

kontanthjælpen skal ikke laves om,men en reform om folketinget.

Skrevet af cordt erik hansen, Fredag den 18. januar 2013, 22:25

der er kun nødvendig,at der er 39 personer i folketinget , de er kun tilstede 100 gange om året, når der afstemning i salen er ca 100 personer tilstede, ud af 179 ,deres insats er kun til laveste lønsats 350,00 i timen, de øvrige på laveste sats i kontanthjælpen.

Løkke

Skrevet af Jørgen Jensen, Torsdag den 17. januar 2013, 15:34

Jeg kan ikke forstå at så mange åpenbart stoler så meget på ham med fadbaserne og hotel film og så videre.

Ærgerligt

Skrevet af Bjarne Andersen, Torsdag den 17. januar 2013, 13:15

Det er sgu ærgerligt at man som borgerlig vælger må give de røde ret. Det var venstre der dummede sig med afgiften fordi de skulle lige nå og forgylde de velstillede yderligt i form af skattelettelser uden hensyn til, at det var forudsigeligt at det ville ramme forbrugerne som en forhammer. Det er da åbenlyst selv for en skoleelev, at vognmændene ikke kan blive ved med at betale de tårnhøje afgifter uden at blive kompenseret for de ekstra udgifter. Men der er ingen tvivl om at med indførelse af de nye afgifter vil transportsektoren få store problemer, for hvem skal køre varene ud til butikkerne når vognmandsforretninger lukker ned en efter en?

Venstres skamløse kovendinger

Skrevet af kaj christensen, Onsdag den 16. januar 2013, 23:56

Skamløsheden kender ingen grænser hos Lars Løkke & Co. Her er endnu et eksempel på en kovending, hvor Venstre gør ét i regering og snakker for noget helt andet i opposition.
Det utroværdige hykleri er grænseløst, og det vil give bagslag.

venstres kovending

Skrevet af eva just, Onsdag den 16. januar 2013, 19:43

jeg synes partiet venstre gør alt hvad de kan for at få lavet om på de afgift tiltag som de selv vedtog. Det er jo også en måde at lave 2xPR for sig selv. Når de nu har indset flere gange at det er en omgang urealistiske tiltag, så nedlæg regionerne og supersygehus byggerierne.
SPØRG BORGERNE
og brug gødstrup grunden til jeres nye super åben fængsel. Byg så et sygehus i Aulum, eller brug Holsstebro sygehus der areal mæssig har en stor grund, bygningsmæssig 9 etager, + en masse tillægsbygninger, stor parkeringsområde, park med en sø. Genoptrænings vandbassin og genoptræning faciliteter. Hvad er det lige vi mangler i Holstebro - jo vi mangler at politikkerne ser på den danske økonomi, der jo som i selv siger er en katastrofe. I siger at det vil give en del arbejdspladser at lave Gødstrup, men er det dansk arbejdskraft, nej det tror jeg ikke at det kun er. Løkke Rasmussen hvornår indser du at et demokrati er befolkningens medbestemmelse ret i så store forandringer som du MED MAGT HAR TVUNGET IGENNEM. Løkke Rasmussen, er rendt fra sit ansvar som demokratisk politikker, han har bare læsset det hele over på andre.
Hvor ynkeligt. Det r nu min mening.

Yeah Right !!

Skrevet af Benny Berg Andreasen, Onsdag den 16. januar 2013, 18:52

Venstre skal da være de sidste til snakke at koste danske arbejdspladser,
var det ikke en statsminister fra Venstre som sørgede for at der kom fri bevægelse på arbejdskraft inden for EU ? Jo det var det da vist nok og den har i hvertfald kostede mindst 7,500 danske chaufføre jobbet fordi danske speditør og vognmænd henter deres folk i billige østlande.

Venstre,ved man hvor man har, ha, ha.

Skrevet af Nils Rønbøg, Onsdag den 16. januar 2013, 17:41

Efter at Venstre er kommet i opposition er det meget typisk for bondepartiet.De tror stadig de sidder i regeringskontorerne.Heldigvis gør de det ikke.

Sjovt

Skrevet af Michael pedersen, Onsdag den 16. januar 2013, 17:30

venstre skal bare tie stille, lade være med at komme med forslag, og lade regeringen lave de nødvendige ting, så skal de nok blive genvalgt:-)

Venstre er fjenden

Skrevet af Villy Poulsen, Onsdag den 16. januar 2013, 16:56

En samling hyklere K/M. Det er den rette betegnelse for Venstre. Den største hindring for et fortsat velfærdssamfund. Heldigvis er vi fri for Anders Fogh, den dårligste statsminister Danmark har haft de sidste 75 år. Men fru Nørby, Lars Løkke og Co., er ikke meget bedre.

At være ansvarlig, også i opposition

Skrevet af Søren Stiedl, Onsdag den 16. januar 2013, 15:47

Det er den sædvanlige svada fra venstre, men BT. dk har ret, venstre opfandt afgiften.
Venstre har den sjældne evne at blive "dybt forargede" hvergang noget går dem imod. Barnagtigt ikke, da politik jo er flydende. Der er ikke grund til at blive "tøsefornærmede" igen og igen...vel
10 år med venstre er ikke slut endnu, de må se tilbage på "deres fejl som andre politikere må gøre".
Godt gået BT

Hvis man har begået en fejl...

Skrevet af Poul Balsborg, Onsdag den 16. januar 2013, 15:39

Venstre har åbenbart indset, at det var en fejl at indføre den pågældende afgift. Hvorfor skal Venstre så ikke roses, og ikke rises for, at man erkender fejlen og ønsker den rettet.

Typisk politisk fnidder fnadder...

Godt nok

Skrevet af Erik Mortensen, Onsdag den 16. januar 2013, 15:30

Man har et standpunkt, indtil man får et nyt. Således sagde afdøde statsminister J. O. Krag tilbage i 1960'erne, og det fornuftige bonmot gælder også i dag. Klogt valgt af Venstre!

pind tag lige en omgang mere med

Skrevet af morten hvam , Onsdag den 16. januar 2013, 15:50

hvad har vi selv vedtaget det lort det er sku da ikke til at huske øøhhh pind komme der snart øl

Godt nok

Skrevet af Erik Mortensen, Onsdag den 16. januar 2013, 15:30

Man har et standpunkt, indtil man får et nyt. Således sagde afdøde statsminister J. O. Krag tilbage i 1960'erne, og det fornuftige bonmot gælder også i dag. Klogt valgt af Venstre!

Nødvendig kovending!

Skrevet af Erik Jensen, Onsdag den 16. januar 2013, 14:54

Godt, at Venstre nu går imod kørselsafgiften. Den rammer skævt og helt urimeligt for virksomheder og vognmænd i det såkaldte "Udkants-Danmark".
Man kunne håbe på samme forståelse fra den røde regering.

:)

Skrevet af P. Jensen, Onsdag den 16. januar 2013, 16:43

Hvorfor skulle den røde regering have forståelse for det, når det er en bæå regerings ide ?

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Onsdag den 16. januar 2013, 14:44

Det er lidt sent du vågner op Lykketoft, men som man plejer at sige, bedre sent end aldrig, men da du har været i ledetogt med de asociale ultra "neo-konservative ekstremt højreorienterede lakajer" forklædt som socialdemokrater, Helle Thorning, Bjarne Corydon, Mette Frederiksen, Hækkerupperne, Villy Søvndal (Möger), Anette Vilhelmsen og resten af den asociale bande i Socialdemokratiet og SF, og i har acepteret at Margrete Vestagers ultra borgerlige politik, som er endnu mere asocial, umenneskelig og højreorienteret, end selv Venstres og de borgerliges politik, så Lykketoft skaden er allerede sket, og så omfattende, så den bliver næsten umulig at rette op igen!

Det er ikke kun Løkke og hans band, der svigter og villeder den danske befolkningen, det gør alle politikere, selv S - SF'erne og Enhedslisten folketingsgruppe er blevet så korrupt, at de er villig til at sælge deres egen bedstemor, for en gammel rusten, beskidt og bøjet 25 øre for en position i denne politiske hjemmerøverbande!

Politisk Korruption, magtmisbrug og nepotisme er efterhånden mere reglen end undtagelsen i folketinget, det foregår i både højre og venstrefløjen, Elbæk er ikke den eneste, flere af politikerne har jo enten ægtefæller, elskere/elskerinder eller familiemedlemmer som rådgivere/sekretærer eller andre jobs i partierne, var der ikke også noget med at Corydon fik sin kone ansat i folketinget, og Margrethe Vestager fik sin far ind i folketinget, desuden er flere af de politiske opkomlinge sønner eller døtre, af tidligere eller nuværende toppolitikere, det er som et gammelt ordsprog siger FANDEN hytter sine!

Hvordan kan et "såkaldt demokrati" som Danmark overhovedet have en flok politikere, som har samme adfærdsmønster som ledere i selv de værste bananrepublikker, kan man overhovedet stole på den slags som ledere af landet, de varetager jo i realiteten mere deres egne, familiens og venners interesser, frem for hele den danske befolknings og samfundets interesser!

Et gammelt ordsprog lyder sådan: "Den kloge narrer den mindre kloge!" Men det er så forkert som noget kan være, når f.eks. banker med politisk assistance plyndrer kunder og skatteydere, så er det tydeligt hvor forkert denne floskel er, så er ordsproget i stedet: "De grådige og begærlige snyder og bedrager hinanden og de mindre kloge efter behag"!

Et klogt og anstændigt menneske snyder ingen, det er han/hun både for klog og anstændig et menneske til!!!!!

De moderne hjemme-, og bankrøvere er blevet til banditter i habitter, og det er både politikere og erhvervsledere, hvis vi har underskud i ststskassen, så vi ikke har råd til dagpenge og velfærd, så er det jo bare at sende Pestager og skatteålen ned til Bruxelles, og forlange de 40 Milliarder tilbage, som de har stjålet af skatteborgernes penge, og endog helt uden folkeligt mandat, og så melde Danmark ud af den europæiske røverorganisation, så kan vi spare 18 milliarder + stigninger årligt, så danskerne kan få dagpenge og den velfærd, som de har betalt mere end rigeligt for, med verdens højeste skattetryk!

Det er jo ved at være generelt for politikere uanset farve, at det korrupt gen blomstrer livligt, når de får magt og poster de kan udnytte til egen fordel, og det bliver næsten generelt at deres handlinger sjældent tåler dagens lys, og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle person-, og hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i statskassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, luksus destinationer som (Rio De Jainero, Doha og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Løkke, Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen, gadefejer/snerydder eller ud og plukke jordbær til max. 128 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt værdiløse, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever højt og fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af de asociale pamperes fagforeningsforetagende, så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale "såkaldte repræsentanter" med hjælp af Løkke og Co., de RadiGale, S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Villy, Annette, Krag, Jesper Corydon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!

Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 128 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn for slaverne, så er det vel mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har "løntrykkere" nok, for det er jo det alle de reformer handler om, for når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle de ekstra mennesker, som politikerne og arbejdsgiverne vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har deres underbetalte slaver jo heller ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varerne, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken virksomhederne udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis ikke politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også ødelægge deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet bl.a. Den Danske Grundlov!

På det område har hverken venstrefløjen eller højrefløjen noget at lade hinanden høre, socialister, kommunister eller borgerlige er hverken værre eller bedre end andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere "såkaldte kommunister" er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT i EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også en gåde og et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% dreserede, indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

Lastbilafgift

Skrevet af Niels Thrane, Onsdag den 16. januar 2013, 14:13

Det er sørgeligt at venstre ikke ved hvad de selv har lavet,men hvem skal betale for afgiften, det bliver nok ikke vognmanden

Hvem skal så?

Skrevet af Thomas D Nielsen, Onsdag den 16. januar 2013, 17:33

Hvis det ikke bliver vognmanden som skal betale, hvem skal så?
Det kan da godt være at man er heldig, og så kunne sende lidt af regningen videre til speditøren, men det vil med garanti ikke blive det hele. Så vognmanden vil blive ramt på pengepungen, både når han kører med varerne, og når han så senere køber dem nede i butikken.

Lastbilafgift

Skrevet af Niels Thrane, Onsdag den 16. januar 2013, 14:13

Det er sørgeligt at venstre ikke ved hvad de selv har lavet,men hvem skal betale for afgiften, det bliver nok ikke vognmanden

Venstre igen igen

Skrevet af BJohansen, Onsdag den 16. januar 2013, 14:09

Det er da utroligt hvor hurtigt at man hos venstre mister sin hukommelse, siden 2001 0g til 2011 hvor man tabte valget pålagde venstre erhvervs livet skatter og afgifter for ca. 6,5 milliarder kr. Lars Løkke pålagde erhvervslivet en ny skat eller afgift hvereneste uge i de 132 uger han var statsmininster,

De skal betale

Skrevet af Hanse, Onsdag den 16. januar 2013, 13:53

Selvfølgelig skal udenlandske lastbiler betale for at køre i Danmark, så må de fjerne nogle andre afgifter som kun er for de danske vognmænd så de holdes skadesløse, for det skal vel være EU ens for at være lovligt.

Deja vu

Skrevet af Per Worsøe, Onsdag den 16. januar 2013, 13:48

Ja, som en af de øvrige kommentarer: Venstre ved man hvor man har-har-har-har-har-har.....

DANSKE LASTBILER MÅ BETALE I MANGE ANDRE LANDE,

Skrevet af SMEDEN, BO RASMUSSEN, Onsdag den 16. januar 2013, 13:43

Jeg må betale for at køre i/igennem Østrig, Italien, frankrig, osv.osv. Jeg måtte også betale miljø afgift for at køre i Berlin. Og jeg er af den holdning, at udenlandske lastbiler skal betale for at slide inderbanen på vore motorveje op! De betaler også for at køre i andre lande - så en rigtig fin ide.

Godt tænkt Venstre - så hvorfor u-vende ?

NÅ JA!

Skrevet af SMEDEN, BO RASMUSSEN, Onsdag den 16. januar 2013, 13:48

Jeg skal jo ikke glemme socialdemokratiet.

de laver bestemt også nogle gode lovændringer, som halvering af dagpengeperioden, skattelettelser til de rigeste, ved at lade de fattigste betale festen, sukkerafgiften - nå, men er det ikke den, de fjerner nu.....

øh What???

Skrevet af Calle, Onsdag den 16. januar 2013, 19:58

så vidt jeg ved hvar det Blå stue der halverede dagpengeperioden ikke de røde, de røde har da i det mindste givet lidt tilbage igen, dog ikke helt som før men det var sku DF og Venstre der var overbeviste om at det bare var folk der var dovne så de ville tvinge folk i arbejde

Cirkus VOK

Skrevet af wanda, Onsdag den 16. januar 2013, 13:30

Det er jo til at grine af eller rettere græde over. Alle de nuværende plager som Danmark bakser med i disse år stammer fra VOK,s og RV cirkus numre.
Nu må S+SF tage skraldet for uigennemtænkte reformer og afgifter fra VOK,S tankeløse handlinger. Men vi er mange som ikke glemmer at RV sad med ved bordet sammen med VOK og støttede en del af politikken . S SF solgte sig selv til Vestager og nu sidder
RV i tronstolen og agerer ansvarlig garant for udført blå politik, jeg græmmes.

Troværdighed

Skrevet af Nicolas, Onsdag den 16. januar 2013, 13:12

Man kan kun stole på EL og LA..

V Fjolser

Skrevet af Hanse, Onsdag den 16. januar 2013, 13:12

Vores nuværende regering er ikke noget at råbe hurra for, men en stor del af det som Danmark kæmper med i dag stammer jo fra den tidligere regering, jeg er tidligere V stemmer, men det er SLUT, om jeg nogensinde vil stemme på dem igen? Næsten hele holdet skal skiftes ud, de er på ingen måde til gavn for landet som helhed.
Christiansborg er blevet tilløbsplads for taburetklæbere, plattenslagere, besat af folk som OVERHOVEDET ikke ville kunne tjene den løn som de hæver og bevilger sig selv ude i praksis, dertil børnepensioner, pensioner, eftervederlag tilskud her og der, når man ser på disse uduelige autokæbesnakkere så forstår man at det går som det gør.