Den kendte skuespiller var ude med riven efter Sveriges spillestil i håndbold.

Han er vant til at dele øretæver ud som skurk i James Bond-filmene. Men den danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen kan også dele verbale øretæver ud til, hvad han opfatter som kedelig håndbold.

- Sverige spiller gammelmandsbold. De spiller langsomt, og Danmark er langt bedre, grinte Mads Mikkelsen, da han besøgte TV2´s studie efter at have overværet kampen mellem Danmark og Argentina i Malmø Arena.

Her fortalte han også, at han interesserer sig meget for håndbold.

- Jeg har set flere kampe ved VM, og jeg synes, at Danmark har spillet klart bedst. Hver gang der bliver skiftet ud på det danske hold, så kommer der en ny spiller ind og træder straks i karakter. Det viser en god moral, og jeg tror, at vi kan gå hele vejen, sagde Mads Mikkelsen til TV2.

Mange danske tilskuere er kommet i klemme efter, at Sverige også har spillet sig i semifinalen. Det betyder, at de skal spille semifinalen i Malmø på fredag, mens Danmark er henvist til Kristianstad, der kun har plads til 4.000 tilskuere mod Malmøs 11.500. Og der er allerede udsolgt til semifinalen i Kristianstad.

Alligevel satser Mads Mikkelsen på, at han kan være til stede og støtte de danske drenge, når det går løs mod Frankrig eller Spanien i Kristianstad.

- Jeg er i gang med lobbyarbejdet, så jeg kan se kampen. Jeg håber, at det lykkes, smilte skuespilleren.