Direktør Søren Kragelund, Fårup Sommerland, forstår uden betænkningstid, at Anne og Steen Lauridsen fra Hvidovre har haft en dårlig dårlig oplevelse i forlystelsesparken.

»Lige netop 20. juli havde vi sæsonrekord med 14.800 gæster. Derfor lukkede vi indgangen kl. 16 - og det skulle vi nok have gjort noget før,« siger Kragelund.

»Indrømmet. Der var trængsel den dag. Det var bare dagen, hvor alle besluttede at tage på tur. Set over hele sæsonen har vi haft en fremgang på 15 pct., og det nemmeste ville selvfølgelig være, at besøget var fordelt jævnt over alle dage. Men dagen før familien Lauridsen besøgte os, var der 5.900 gæster. Da var der selvfølgelig fin plads,« siger Søren Kragelund.

Han afviser, at man lover publikum mere, end man kan holde, når man skilter med, at en tur med rutsjebanen varer 130 sekunder.

»Vi måler tiden fra det tidspunkt, hvor vi starter toget, til vi trykker på knappen, når det næste sendes af sted,« siger Kragelund.

B.T. var tirsdag på besøg i Fårup Sommerland for at tjekke kø-længden. I det behagelige sommervejr var der 9.800 gæster. Det generelle indtryk var, at der kun var nævneværdige kø-dannelse ved de mest aktionprægede forlystelser.

pbo