På egen is måtte Rødovre se sig slået for tiende gang i træk, da formstærke Sønderjyske vandt med 5-1.

Rødovre. Ishockeyherrerne fra Rødovre Mighty Bulls er for alvor kommet i problemer efter en ellers lovende start på Metal Ligaen.

Tirsdag aften blev holdet fra den storkøbenhavnske vestegn slået for tiende gang i træk, da Sønderjyske vandt med 5-1 på fremmed is.

Allerede efter godt halvandet minuts spil begyndte det at gå galt for Rødovre-træner Jesper Duus' mandskab, da Sønderjyskes Anders Førster bragte gæsterne på 1-0.

Inden første periodes udløb havde Mads Lund øget til 2-0 for Sønderjyske, der modsat Rødovre er på fremmarch med nu ni sejre i træk.

Værterne fik en livline i slutningen af anden periode med 1-2-reducering fra Sebastian Bergholt.

Det måske spirende håb om et comeback fik et knæk, da Sønderjyskes amerikaner Derek Damon gjorde det til 3-1 efter blot 34 sekunder af tredje periode.

I slutfasen cementerede Thomas Spelling og Mads Lund - med sin anden scoring på dagen - Sønderjyskes sejr.

Rødovres lange serie af nederlag står i skærende kontrast til sæsonåbningen, der bød på fire sejre i de fem første ligakampe.

Jesper Duus' spillere ligger næstsidst i tabellen med 15 point.

Sønderjyske indtager med 36 point andenpladsen efter Aalborg Pirates' suveræne tophold.