Esbjergs ishockeymestre lader til at være i omdrejninger. Holdet vandt en knusende sejr over Herlev tirsdag.

Efter en elendig start på forsvaret af DM-titlen er ishockeyholdet fra Esbjerg ved at finde den rette kurs i Metal Ligaen.

Vestjyderne tabte sæsonens første fire kampe, men blev tirsdag noteret for den anden sejr i træk, da bundopgøret ude mod Herlev blev vundet med hele 8-1.

Dermed kom Esbjerg på otte point for seks kampe, mens Herlev ligger sidst med tre point.

To canadiere sørgede for at sende vestjyderne på sejrskurs. Backen Kodie Curran gjorde det til 1-0 efter 14 minutter i første periode, og forwarden Brock Nixon øgede kort inde i anden periode.

Thomas Søndergaard gav Herlev nyt håb med reduceringen til 1-2 efter et kvarter, men mindre end et minut senere scorede Kodie Curran nok en gang til stiilingen 3-1.

I tredje periode gik Herlev helt i opløsning. Inden for otte minutter midtvejs scorede Anders Krogsgaard, Søren Nielsen, Jared Knight og Kodie Curran, så føringen lød på 7-1.

Kort før tid cementerede Jared Knight med sit andet mål.

Samtidig vandt Aalborg på hjemmebane med 4-1 over Rødovre. Nordjyderne ligger på førstepladsen med 17 point. Sønderjyske kunne ligeledes tirsdag rejse hjem fra Gentofte med en sejr på 4-2.