Skjerns håndboldherrer var taget til Ribe-Esbjerg for at hente to point, men måtte tage hjem med et nederlag.

Esbjerg. Skjern Håndbold kunne slet ikke finde melodien fredag aften, da Skjern gæstede Ribe-Esbjerg i 888 Ligaen.

Her var forventningen på forhånd en sejr hos gæsterne, men det endte med et nederlag, da hjemmeholdet vandt opgøret 25-21.

Dermed kom Ribe-Esbjerg på pointtavlen med sæsonens to første point på ottendepladsen, mens Skjern efter tre kampe har fire point på sjettepladsen.

Skjern kommer ellers planmæssigt fra start og scorede kampens første mål, men herefter tordnede Ribe-Esbjerg afsted og første i det meste af første halvleg.

Skjern kunne ikke lukke ned for hjemmeholdet, og Rasmus Nielsen kunne derfor gøre det til 14-8 kort før pausen for Ribe-Esbjerg.

Skjern havde før opgøret meldt klart ud. Ribe-Esbjerg er et mandskab, som de ambitiøse gæster skulle besejre.

- Med al respekt for Ribe-Esbjerg, så er det et hold, som vi skal slå ude og hjemme, hvis vi skal spille med helt i toppen, lød det således i optakten til kampen fra Skjern-anfører Thomas Klitgaard til klubbens hjemmeside.

Hjemmeholdet slap ikke speederen efter pausen og bragte sig foran 16-8, før René Rasmussen gjorde det til 17-10 efter seks minutter.

Herefter var det kontant op ad bakke for gæsterne, der dog ti minutter før tid havde barberet føringen og var bagud 18-21, da Bjarte Myrhol reducerede.

Det lykkedes dog ikke Skjern at komme tættere på, og Kasper Søndergaard kunne blot pynte til slutresultatet med kampens sidste scoring.

Rasmus Nielsen scorede ni gange for hjemmeholdet, mens René Rasmussen og Markus Olsson hver scorede fem gange for Skjern.