Michael Laudrup satte Liverpool og Brendan Rodgers på plads på Anfield Road, hvor hans Swansea-mandskab vandt 3-1.

Michael Laudrup tog onsdag aften sin hidtil største skalp som Swansea-manager, da han førte sit mandskab frem til en overbevisende 3-1-sejr på Anfield Road over Liverpool, der som bekendt ledes af manden, som Laudrup afløste i Swansea, Brendan Rodgers.

Liverpool stillede med et rent reservehold, og af samme årsag var Daniel Agger ikke med, men det skal ikke tage noget fra Laudrups tropper, der spillede en meget flot kamp i Capital One Cuppen.

Med ti minutter til pausen gjorde Laudrups Swansea-opfindelse, Michu, det til 1-0, og da Nathan Dyer øgede til 2-0 20 minutter før tid, trak det op til en sikker Swansea-sejr. Men kort efter reducerede indskiftede Luis Suarez, og så var der alligevel spænding om udfaldet.

Den blev dog ryddet fuldstændig af vejen i overtiden, hvor Michael Laudrup og co. afgjorde kampen definitivt. Jonathan De Guzman udnyttede et helhjertet Liverpool-sats og scorede kampens sidste mål til 3-1.

Også Norwich er videre i Capital One Cuppen. Onsdag besejrede de overraskende Tottenham med 2-1. Med seks minutter tilbage var kanariefuglene bagud 0-1, men så lavede Jan Vertonghen selvmål, inden Simeon Jackson afgjorde kampen kort efter. Clint Dempsey havde mulighed for at udligne i overtiden, men han misbrugte fra straffesparkspletten.

Gareth Bale scorede Tottenhams enlige mål.