KØB PLUS!

Kessler-debut som træner - gav tre sejre

Den danske verdensmester i WBA måtte træde til ved ringside, da træner Ricard Olsen var syg ved et stævne i Aalborg. Kesslers næste modstander bliver næppe Carl Froch.

Sidste lørdag slog han Brian Magee ud med et højrehook fra en anden verden allerede i tredje runde, og kun en uge senere var Mikkel Kessler så tilbage i ringen.

Denne gang som sekundant for bokserne i mellemvægt Stephan Alms og Abdul Khattab samt for Claus Bertino i sværvægt ved et stævne i Gigantium, Aalborg, som blev afholdt af promotorfirmaet Euro Event.

Her skulle fem professionelle kampe afvikles og endte altså med Mikkel Kessler i en aktiv rolle. Det skriver Ekstra Bladet.

'The Viking Warrior' kan efter stævnet sætte tre hakker ud for sekundant på cv'et, da alle hans boksere tog tre sikre sejre.

Hvem, Kessler selv kommer til at møde i sin næste kamp, står endnu i det uvisse. 

En rematch mod Carl Froch har været diskuteret heftigt, siden Mikkel Kessler knockoutede den nordirske Brian Magee. 

Men nu sætter den rumænskfødte canadier Lucien Butes promotor, Jean Bédard, spørgsmålstegn ved berettigelsen af den kamp, da han mener at have en revancheklausul mod netop Carl Froch.

Froch og Bute var i kamp så sent som i maj, og nu skal de altså bokse mod hinanden igen snarest muligt, hvis det står til Jean Bédard.

- Den kamp har førsteprioritet for Interbox (Bédards selskab, red.) og Lucian Bute. Jean Bédard er stadigvæk i diskussion med Eddie Hearn fra Matchroom (Carl Frochs promotor, red.) om en Bute vs. Froch II, forklarer Jean Bédards pressechef, David Messier, i en mail til TV2.

Og den oplysning ser ud til at kunne rykke på Kesslers videre kampprogram.

- Hvis der kommer en revanchekamp mellem dem, som vil ramme vores planer, så vil Kessler mod Froch enten blive udskudt, eller også vil vi se på en anden kamp, siger Kalle Sauerland, der er Mikkel Kesslers promotor.  
          
TV2 skriver, at en kamp mellem Froch og Kessler, hvis altså den 33-årige dansker kan vente så længe, dermed først kan blive aktuel til august eller september.

Umiddelbart lyder det som en dato, der ligger for langt ude i fremtiden for Kessler, der selv har udtrykt, at han grundet sin alder ikke har mange kampe tilbage som bokser på eliteplan. 

Læs også: