KØB PLUS!

Froch: Meget tæt på revanche mod Kessler

Ifølge Carl Froch er han nu meget tæt på en aftale med Mikkel Kessler om et dobbelt VM-brag i supermellemvægt til foråret 2013.

Revanchekampen mellem Mikkel Kessler og engelske Carl Froch rykker nærmere og nærmere.

Og selv om det er jul, får snakken om et muligt kommende brag mellem de to supermellemvægtere ingen hvile.

Således udtaler Carl Froch tirsdag, at hans promotor nu er 'meget tæt' på at lukke en aftale med Mikkels Kesslers folk om en dobbelt VM-kamp i 2013.

En kamp, der vil give ham muligheden for at tage revanche for sit nederlag til danskeren i 2010 i den nu hedengangne Super Six-turnering.

- Min promotor Eddie Hearn arbejder meget hårdt, og han taler med Team Sauerland, som er Mikkel Kesslers promotor, og det lyder meget, meget lovende. De er meget tæt på at indgå en aftale, siger Carl Froch til Sky Sports og fortsætter:

- Det ser ud til, at kampen skal bokses sidst på foråret. Det her er en stor, stor kamp, som alle ønsker at se. Så jeg ser frem til at komme i gang, lyder det fra den 35-årige englænder.

Dermed ligner Carl Froch nu mere og mere Mikkel Kesslers kommende modstander, selv om danskeren også har været sat i forbindelse med en revanche mod amerikaneren Andre Ward.

Men den mulighed lukkede Mikkel Kesslers promotor Kalle Sauerland forleden stort set ned, da han kaldte Froch for den mest åbenlyse modstander for Mikkel Kessler i 2013.

Bliver kampen mellem Kessler og Froch en realitet, ligner den en regulær lækkerbisken, omend den efter alt at dømme skal bokses i England.

- Vi får ham til at komme over og bokse i Storbritannien. Jeg tror ikke, vi får ham til Nottingham (Frochs hjemby), men det bliver herovre på min hjemmebane. Så det bliver en revanchekamp, jeg er meget overbevist om, at jeg kan vinde, siger Carl Froch.

Han afslører samtidig, at et møde med Mikkel Kessler vil blive et dobbelt VM-brag i supermellemvægt om Frochs IBF-titel samt Kesslers WBA-mesterskab.

- Jeg tror helt sikkert på, at jeg kan forsvare min titel. Han (Kessler) har lige vundet sin WBA-titel ved at slå Brian Magee. Men jeg vil føje endnu et bælte til min samling, hvilket vil være fantastisk, siger Carl Froch.  

Læs også: