En 47-årig lærer blev banket, efter han forsøgte at mægle mellem en flok ophidsede teenagepiger.

En 47-årig lærer fra Kingoskolen i Slangerup blev tirsdag eftermiddag overfaldet og tæsket af tre piger på Frederikssund Station, skriver Lokalavisen.dk

Læreren havde sammen med sine elever været til et håndboldstævne i Frederikssund, hvor han havde mæglet i en konflikt mellem en gruppe piger, der var røget i totterne på hinanden.

En af de indvolverede, en 14-15 årig pige, brød sig imidlertid ikke om, at læreren havde blandet sig og tilkaldte derfor to søskende og satte kursen mod Frederikssund Station for at hævne sig på læreren.

Da læreren sammen med sine elever ankom til stationen, blev han mødt af et regulært tæskehold. De gik til angreb på ham med slag, spark og spytklatter, oplyser vagtchef Bruno Vitting-Hansen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk.

- Det har selvfølgelig været en meget ubehagelig oplevelse for både læreren og hans elever, fortæller vagtchefen til lokalavisen.dk.

Det lykkedes den 47-årige lærer og eleverne at flygte ind i en bus, men da de ankom til Kingoskolen i Slangerup, blev han passet op af en bror til de tre søskende, som ville vide, hvad der var foregået. Mødet mellem læreren og broderen endte heldigvis udramatisk.