B.T.s chefredaktør er blevet udfordret i at komme i form og klare sig bedst i Løb dig sund kampagnen

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Et lidt for højt BMI-tal og en stresset hverdag skal i løbet af de næste 10 uger byttes ud med en superform til B.T.s 45-årige chefredaktør Peter Brüchmann, der har taget kampen op mod den blot 23-årige praktikant Rasmus Staghøj.

De har begge har sat sig det mål, at de med Løb dig sund kampagnen skal forbedre deres løbetider og komme i bedre form end den anden. Løb er ellers ikke noget, der huer den tidligere sportschef.

SE BT TV:
  • REDAKTØREN VS. PRAKTIKANTEN


- Jeg bryder mig ikke særlig meget om at løbe og jeg har aldrig gjort det på noget som helst niveau. Jeg vil dybest set også hellere dyrke sport med en bold eller med en cykel, siger Peter Brüchmann.

22 år er forskellen mellem de to, der ligeledes lever en vidt forskellig livsstil. De blev i denne uge sat stævne til en konditest hos Danish Sports Academy i Rødovre. Der var ingen tvivl. Den unge praktikant var i bedre form, end chefen, men det betyder ikke, at de to ikke kan udfordrer hinanden i Løb dig sund kampagnen de næste 10 uger.

- Man behøver ikke være i samme form for at kunne udfordre hinanden i kampagnen. Hver person får hvert sit træningsprogram, der passer til deres niveau.

Derfor kan de to stadig konkurrere mod hinanden, og til sidst vil det blive opgjort, hvem af de to, der har fået mest ud af træningen de 10 uger, og det behøver ikke nødvendigvis være den, der løber hurtigst, siger løbeekspert Jesper Wendell fra Danish Sports Academy.

Den 23-årige praktikant var overrasket over resultatet af testen, da han ikke har dyrket synderligt meget motion, siden han startede som praktikant på B.T.

- Jeg har intet lavet i det halve år, jeg har boet i København – man overarbejder jo hele tiden for at gøre chefen tilfreds, siger Rasmus Staghøj.

Han håber derfor, at de næste 10 uger kan gøre lidt ved formen. Chefredaktøren skal ligeledes forbedre kondien, men har også et andet mål:

- Nu skulle jeg jo sige, at jeg gør det for at slå Kæphøj, men jeg vil snarere sige, at det er for at få noget input til at blive en bedre løber, siger Peter Brüchmann.

Du kan følge de to konkurrenters løbeudfordring på deres blog på dit.bt.dk, og du kan se dem undergå konditesten på BT TV.

LÆS OGSÅ
  • Chefredaktør Peter Brüchmanns blog
  • Praktikant Rasmus Staghøjs blogindlæg