En kvinde bæres væk efter et uheld på Rod Laver Arena
En kvinde bæres væk efter et uheld på Rod Laver Arena Foto: MAST IRHAM

Det var chokerende scener, der udspillede sig under nattens kamp mellem den tidligere verdensetter Ana Ivanovic og Anastasija Sevastova. Kampen blev vundet af den serbiske favorit med cifrene 6-3, 6-3, men det var en rystende hændelse fra tilskuerpladserne, som stjal opmærksomheden.

Ved stillingen 4-3 i første sæt skulle Ana Ivanovic serve, da der pludselig lød et skrig fra tribunen. En ældre kvinde var tilsyneladende snublet ned ad en trappe og kommet slemt til skade. Ana Ivanovic stoppede brat og kiggede chokeret op mod tilskuerpladserne.

Spillet blev omgående afbrudt, mens et lægehold ilede hen til kvinden og begyndte behandlingen. I alt nåede tenniskampen at være afbrudt i 34 minutter, før spillet kunne genoptages. På daværende tidspunkt var den ældre kvinde lagt i nakkekrave og båret ud fra Rod Laver Arena.

Her bæres den kvæstede kvinde væk af lægeteamet.

»Jeg havde det virkelig dårligt. Jeg var virkelig rystet, fordi lyden fra kvinden der faldt var meget høj. Jeg kunne høre det. Jeg stoppede omgående,« sagde Ana Ivanovic i et interview efter kampen.«

Der blev også spillet tennis. Ana Ivanovic vandt kampen 6-3, 6-3.

»Det lød bare ikke særlig godt. Det var faktisk godt, vi måtte vente lidt, for jeg rystede. Jeg kunne forestille mig, det ikke var særlig godt,« sagde hun videre.

»De sagde til os, hun blødte, så jeg håber hun er okay«.

Heldigvis forlød det senere, at damen som følge af den professionelle behandling har det okay efter omstændighederne. Sikkert er det dog, at hun har fået sig en forskrækkelse for livet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.