Brøndby-formand Jan Bech Andersen skal angiveligt står klar med 80 millioner kroner til klubben.
Brøndby-formand Jan Bech Andersen skal angiveligt står klar med 80 millioner kroner til klubben. Foto: Martin Sylvest

Brøndby-formand Jan Bech Andersen er ifølge Økonomisk Ugebrev klar til at spytte 80 millioner kroner i klubben.

Alle øjne har onsdag været rettet mod Vestegnen og Superliga-klubben Brøndby. Klubbens formand, Jan Bech Andersen, er i den grad kommet i fokus, efter han har ytret sig negativt om blandt andet cheftræner Thomas Frank under navnet ’Oscar’ på et fanforum.

AURISkabalidsfsd

Onsdag blev Brøndbys årsregnskab også fremlagt, og det viste et underskud på 17 millioner kroner. Resultatet betyder, at det kan blive nødvendigt med en økonomisk indsprøjtning, hvis Brøndby-skuden skal køre videre.

Bestyrelsesformanden Jan Bech Andersen skal således stå klar med op mod 80 millioner kroner. Det erfarer Økonomisk Ugebrev via kilder.

En eventuel million-tilførsel vil enten komme som lån eller kapitalforhøjelse. Der er pt. kun lidt over 11 millioner kroner i klubbens likvide beholdning.

Medier: Brøndby-formand i hårdt angreb på Frank og Rud

På dagens pressemøde i Brøndby understregede Jan Bech Andersen, at den eventuelle million-tilførsel ikke skal ses som en undskyldning for hans ageren som ’Oscar’ på fanforummet.

I selskabsmeddelelsen, der blev sendt ud onsdag, hed det endvidere, at der forventes et underskud på mellem 15 og 25 millioner kroner i 2016.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.