Afløseren for Tobias Mikkelsen er blevet fundet i den bedste hollandske række.

I fredags solgte FC Nordsjælland til manges undren Tobias Mikkelsen til den tyske Bundesliga-klub Greuther Fürht, men allerede nu ser det ud som om, afløseren er klar.

Ifølge sporten.dks oplysninger har FC Nordsjællands sportschef Jan Laursen således været på rov i hollandske Twente, hvorfra han har hentet den 23-årige Joshua John til Farum på en aftale, der i første omgang gælder resten af sæsonen, men som i tilfælde af et succesfuldt samarbejde kan blive til et regulært klubskifte.

Joshua John, der kan spille i både højre og venstre angrebsside og således lukker det hul, der blev skabt med salget af Tobias Mikkelsen, trænede tirsdag ikke sammen med sine snart tidligere holdkammerater i Twente, fordi han var i færd med at få de sidste detaljer på plads i forbindelse med skiftet til FC Nordsjælland.

Den offensive spiller kom til Twente fra Sparta Rotterdam i begyndelsen af 2012, men spillede blot fire kampe i forårssæsonen og kommer nu til Danmark for at få mere kamptræning, end han havde udsigt til i Holland.

Joshua John viste sig i øvrigt frem for FC Nordsjælland, da de to hold mødtes til en træningskamp den 8. juli i år, da han fik den sidste halve time af hollændernes 2-1 sejr. Sjovt nok var det Tobias Mikkelsen, der scorede målet for FC Nordsjælland, der har et særdeles godt forhold til netop Twente, der i vinter hentede Andreas Bjelland i Farum.


Det er tirsdag endnu ikke lykkedes at få en kommentar fra sportschef Jan Laursen.