Lars Søndergaard er fortid i AaB efter halvanden sæson som cheftræner. Nu skal sportsdirektør Allan Gaarde på trænerjagt, så AaB kan forsøge at nå en plads i mesterskabsspillet til foråret med en slutspurt i de sidste fem runder af grundspillet.

Danske Spil har tilbudt odds på den nye mand til jobbet. Og her er det to tidligere AaB-trænere, der begge for nylig er blevet fyret fra deres job i henholdsvis Malmö FF og Finland.

»Det virker oplagt, at AaB ansætter Allan Kuhn. Han har et indgående kendskab til klubben efter at have brugt godt ti år deroppe, og han har med mesterskabet i Sverige bevist sit værd som cheftræner,« siger Jan Trier, oddssætter hos Danske Spil.

Allan Kuhn giver derfor bare 1,5 gange pengene igen som ny cheftræner i AaB.

Næstfavoritten til jobbet er også en gammel kending i Aalborg, selvom det er helt tilbage fra slutningen af 90erne. Det er Hans Backe, som i mellemtiden også har været cheftræner i blandt andre FC København, Panathinaikos, New York Red Bulls og senest det finske landshold.

»Han er stoppet som landstræner i Finland, så han er lige blevet fri på markedet. Han er blevet 64 år, men hvis han havde lyst til endnu et trænereventyr, så virker AaB som en fin mulighed. Han har vundet DM med AaB én gang og to gange med FCK, og så har han været i tre pokalfinaler og vundet den ene. Vi har odds 3,00 på Backe,« siger Jan Trier.

Derefter følger Morten Wieghorst til fem gange pengene, Lars Olsen, der giver hundrede kroner for en rund tier, hvis han overtager tøjlerne i Nordjylland.

Andre læser også