Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo kan nu også kalde sig ambassadør for pokerspillet. Han blev nemlig i dag afsløret som ny frontfigur for PokerStars, og han fremover skal promovere brandet og pokerspillet i globale markedsføringskampagner.

På et pressemøde i forbindelse med offentliggørelsen, forklarede han hvorfor han har valgt at kaste sig ud i rollen som ansigt udadtil for et pokerfirma.

"Jeg begyndte at spille poker for få år siden, og jeg elsker konkurrencen, strategien og de underholdene aspekter ved spillet. Jeg ser frem til at sidde over for mine mange fans ved pokerbordet både online og live. Selvom fodbold er mit liv, så har poker altid været mit spil. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af holdet," lød det således fra Cristiano Ronaldo.

Ronaldo vil promovere PokerStars i markedsføringskampagner og gæste større live events samt online pokerturneringer. Ved en live event senere på året vil fans endda kunne vinde et møde med ham og få chancen for at udfordre ham ved pokerbordet - og Cristiano Ronaldo spiller på PokerStars under navnet ‘C.Ronaldo’.