Tragisk selvmord i landsbyen Kisserup ved Holbæk.

Den 12-årige skoleelev Robert lagde ikke noget afskedsbrev til sin mor, da han besluttede at tage sit liv i hjemmet i landsbyen Kisserup på Tuse Næs.

Men ingen i det lille samfund uden for Holbæk er i tvivl om, at massiv mobning fra en gruppe elever i Udby Skole var årsagen til, at den ulykkelige dreng til sidst bukkede under og begik selvmord, skriver Ekstra Bladet i dag.

Det kom som et kæmpemæssigt chok for skolens 260 elever og deres lærere, da ledelsen i går morges kaldte alle sammen og fortalte om tragedien.

Mens flaget gik på halv stang i skolegården, valgte flere lærere grædende at forlade skolen og tage hjem. Eleverne blev opfordret til at tale om Roberts triste skæbne. De blev også tilbudt psykologisk krisehjælp.

- Jeg var klar over, at Robert havde det meget svært i skolen, sagde drengens ulykkelige mor, Lise Lotte, i aftes til Ekstra Bladet.

Hun har tidligere oplevet, at Roberts et år yngre bror blev mobbet bort fra Udby Skole. Han er nu flyttet ind hos sin biologiske far - og går i specialklasse. Drengens papfar siger til Ekstra Bladet, at familien nu vil have undersøgt, hvor voldsomt Robert blev mobbet i skolen.

- Der må under alle omstændigheder sidde nogle tilbage med en enorm skyldfølelse, siger en af de ældste elever på skolen.

Ekstra Bladet talte i går med Udby Skoles konstituerede leder, Marianne Petersen.

- Jeg har absolut intet at sige om den sag, var hendes eneste kommentar.