Hells Angels' rockerborg på Svanevej i København har i skrivende stund besøg af politiet, der er i færd med en ransagning.

Ransagningen sker i kølvandet på, at to mænd er blevet anholdt og sigtet for et drabsforsøg på Frederiksberg i juli. Ifølge B.T.s oplysninger er en af de anholdte fuldgyldigt medlem af Hells Angels.

På Twitter oplyser Københavns Politi, at de to mænd på henholdsvis 30 og 36 år er blevet anholdt forskellige steder på Sjælland.

»Begge er rocker-/bandemedlemmer og fremstilles senere i dag i grundlovsforhør med begæring om lukkede døre,« lyder det videre.

Ransagningen har direkte forbindelse til det voldsomme overfald, der fandt sted på Frederiksberg i juli. Foto: Byrd/Steven Knap
Ransagningen har direkte forbindelse til det voldsomme overfald, der fandt sted på Frederiksberg i juli. Foto: Byrd/Steven Knap
Vis mere

Drabsforsøget, som de er mistænkt for, fandt sted 26. juli på Borups Allé på Frederiksberg.

Her blev en 29-årig mand, der er medlem af den forbudte bande Loyal to Familia (LTF), omringet af seks til otte mænd, der overfaldt ham med en kniv.

Flere gange blev han stukket i lår og baller, ligesom han også blev slået i hovedet med et bat, hvilket førte til kraniebrud.

Tre mænd sidder allerede varetægtsfængslet i sagen, som altså har forbindelse med den ransagning, der i øjeblikket finder sted på Svanevej.

Over for B.T. bekræfter vicepolitiinspektør og leder af afdelingen for organiseret kriminalitet Knud Hvass, at man er til stede på adressen.