Alex Galchenyuk fik ifølge poltiet tæv af sin kæreste.
Alex Galchenyuk fik ifølge poltiet tæv af sin kæreste. Foto: ELSA

En sportsstjerne er involveret i en sag om mishandling. Det er i sig selv ikke så usædvanligt. Men sagen er usædvanlig, for det er ishockey-stjernens kæreste, der er mistænkt for at have banket ham.

Faktisk er canadisk politis mistanke så kraftig, at de har arresteret Chanel Leszczynski, som er kæreste med Alex Galchenyuk fra NHL-klubben Montreal Canadiens.

Det skriver Montreal-avisen La Presse.

Efter at Montreal Canadiens søndag havde tabt til Pittsburgh Penguins havde Alex Galchenyuk holdt en lille fest, hvor bl.a. holdkammeraten Devante Smith-Pelley var med.

Hvad der præcis skete, vides ikke, men omkring kl. 20 (lokal tid) blev politiet alarmeret p.g.a. uro i lejligheden.

Efter at politiet havde afhørt de implicerede, valgte ordensmagten at arrestere den 27-årige Chanel Lesczynski, som politiet mistænker for at have udøvet vold og mishandlet sin kæreste, den fem år yngre Alex Galchenyuk.

Han ønsker ikke at indgive anmeldelse mod kæresten, men det er ikke det samme, som at hun slipper for videre tiltale. Politiet har forelagt sagens hændelser og afhøringerne for Kriminal- og Straffetsdirektoratet, som kan beslutte uafhængigt at tage sager om vold i hjemmet op i den canadiske delstat Quebec, hvor Montreal ligger.

Amerikanske Alex Galchenyuk er en af Montreal Canadiens' stjernespillere. I denne sæson har han scoret 10 mål og lagt op til 17 andre i 43 kampe for klubben.

Montreal Canadiens siger i en officiel udtalelse:

»Vi er opmærksomme på den episode, som Alex Galchenyuk har været involveret i. Direktør Marc Bergevin vil mødes med Alex Galchenyuk og Devante Smith-Pelley, som var vidne til episoden, efter tirsdagens træning. Inden da har klubben ikke flere kommentarer.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.