B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 2. december 2007.

Din iagttagelsesevne er formidabel, derfor ser du nemt fejl hos andre. Det er unfair at bruge denne viden, hold den for dig selv.
Vær villig til at betale din del, men de andre skal også til lommerne. Drop de nærige venner, og dem, der har lim i lommerne.
Bemærk andres reaktioner over for dig. Du har ubevidst en tendens til at være arrogant. Det kan hjælpe dig til at ændre din stil.
Opgaver, du ikke løser med et knips, kan vise sig vanskelige. Jo mere nervøs, du bliver, des større er risikoen for fejl. Ro på.
Skønt du materielt har haft fremskridt, skal tiden ikke spildes, der skal heller ikke udvises ekstravagance. Hver en øre tæller.
Lidt for megen selvsikkerhed kan medføre dårlig dømmekraft. Bliv ikke arrogant og husk endelig at tænke tingene igennem først.
Løs snak kan utilsigtet afsløre noget, der burde være holdt hemmeligt. Var din mund og træd ikke på en andens ret til privatliv.
Vær selektiv i dine sociale engagementer ellers bliver du offer for en andens dårlige opførsel. Brug din veludviklede dømmekraft.
Dit ambitionsniveau er lavt, så stil dig ikke opgaver, der overstiger din pt. handlekraft, ellers løber du ind i en skuffelse.
Sørg for kun at tilbyde din hjælp til dem, der har behov for den. Der er risiko for, at en snu rad vil udnytte din venlighed.
Vær meget forsigtig, hvis du skal passe på andres ejendele. Du vil blive inderligt ked af det, hvis der skulle ske noget med dem.selv kan
Taler du med en, der har stærke holdninger i modstrid med dine, så lad dig ikke gå på af det, skift hellere emne og grin ad det.