Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hun kunne pludselig se sit navn stå på over alt på internettet.

Og i High Court i London kom det mandag frem, hvordan Rebekah Vardy reagerede, da hun pludselig kunne se Coleen Rooneys offentlige beskyldninger på de sociale medier.

Hun skrev nemlig prompte til 'anklageren'. Og hun var bestemt ikke tilfreds.

'Hvad fanden er det her?' lød det i en privat besked, der blev læst op i retten. Og svaret fra Rooney var blot: 'Du ved, hvad det er,' hvortil Vardy skrev, at det gjorde hun ikke. Det skriver Sky Sports.

Hele fodboldkone-sagen startede tilbage i oktober 2019, da Coleen Rooney på sine sociale medier anklagede Rebekah Vardy for at have lækket historier om hende til pressen.

Noget, Vardy hele tiden har nægtet, og siden har sagen kørt mellem de to.

Coleen Rooney fortalte mandag i retten, at hun brugte flere måneder på at plante falske historier om sig selv på Instagram. Hun sagde det ikke til nogen – ikke engang sin mand, Wayne Rooney. Han vidste intet, før det blev offentliggjort.

»Én ting jeg ikke gør er at belaste andre med mine bekymringer. Jeg kan ikke lide at gøre noget, hvis jeg ikke selv er 100 procent sikker. Jeg ville ikke sige det til nogen, hvis jeg havde den mindste smule tvivl,« lød det fra Rooney, der også fortalte, at den eneste grund til hun offentligt anklagede Rebekah Vardy var for at få stoppet de private historier.

Bægeret flød over for hende, da der kom en historie i The Sun om en oversvømmelse i Rooney-familiens kælder. Det var den, der fik hende til at trykke på 'knappen' og gå ud med anklagerne offentligt.

Noget, der også kom i kølvandet på, at hun følte, Rebekah Vardy sendte flere beskeder til hende i svære situationer 'som om hun fiskede efter information,' lød forklaringen.

Det er i retten også kommet frem, hvordan Rebekah Vardy og hendes agent Caroline Watt i private WhatsApp-beskeder har skrevet om Coleen Rooney.

Her har de blandt andet kaldt hende en 'klam kælling', samtidig med de har diskuteret hendes privatliv.

»De er onde, det er helt uhørt, og de taler om noget, de ikke ved. Der er ikke nogen grund til, de stalker mig og holder øje med mig. Jeg har aldrig gjort dem noget,« sagde Coleen Rooney om beskederne i retten.

Det forventes, at sagen vil koste de to fodboldfruer knap ni millioner kroner tilsammen i advokatsalær. Den fortsætter nogle dage endnu, og tirsdag skal Wayne Rooney i vidneskranken.

Andre læser også