Opkast. Og en synligt fuld verdensmester.

Det var det syn, der mødte politiet, da den franske fodboldspiller Hugo Lloris natten til 24. august blev stoppet og arresteret for spritkørsel i London.

Det er kommet frem i retten, Westminster Magistrates' Court, onsdag formiddag, hvor Tottenham-målmanden mødte op til retsmødet - og erklærede sig skyldig. Han fik frakendt kørekortet i 20 måneder og fik en bøde på 420.000 kroner.

Ifølge politiets tekniske undersøgelse havde Hugo Lloris mere end dobbelt så meget alkohol i blodet, som det er tilladt (han havde 80 mikrogram alkohol pr. 100 milliliter ånde, hvor den tilladte grænse i England er 35 mikrogram).

Hugo Lloris ankommer til Westminster Magistrates Court i London onsdag formiddag. Vis mere

Det kom også frem i retten, at politiet stoppede den 31-årige franskmand, fordi han kørte langsomt og slingrede i kørebanen. Efter at have stoppet Hugo Lloris så politiet, at der var opkast i den dyre Porsche, og han måtte hjælpes ud.

Hugo Lloris tilbragte resten af natten på en politistation, inden han om morgen blev løsladt.

I retten blev det onsdag forklaret, at han havde været ude at spise med en stor grupper venner, og her havde han drukket adskillige drinks.

Målmanden var tidligere hurtigt ude og undskylde for sin handling:

»Jeg ønsker at give en helhjertet undskyldning til min familie, min klub, mine holdkammerater, manageren (Mauricio Pochettino, red.) og alle fansene,« lød det efter episoden:

»Det er helt uacceptabelt at køre spritkørsel. Jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger, og det er ikke det eksempel, jeg ønsker at sætte.«

Hugo Lloris, der til daglig er holdkammerat med Christian Eriksen i Tottenham, blev i sommer verdensmester med Frankrig ved VM i Rusland.

Han er anfører i den engelske Premier League-klub. Og på det franske landshold.