Farmand var fodboldstjerne i 90’erne. Nu er stjernebørnene blevet voksne og fortæller her i BT om en opvækst med en berømt fodboldfar:

Julie Jensen

18 år
Datter af John Faxe Jensen og Anette Jensen og søster til Nadia
Går i 3.G. på Greve Gymnasium. Har fritidsarbejde som tjener i det Japanske Tårn i Tivoli
Bor i Greve sammen med sine forældre

Julie Jensen har både skrevet autografer og vundet fidusbamsen i en skolefodbold-kamp, fordi hendes far er John Faxe Jensen. Hun er taknemmelig for de oplevelser, faderens karriere har givet hende.

- Jeg kan huske en sen aftenkamp på Brøndby stadion, dengang min far var assistenttræner for Michael Laudrup. Efter kampen stod jeg udenfor og ventede på min far, hvor der også stod en masse unge og ventede på autografer. Da de fik at vide, at jeg var Faxes datter, ville de også have min autograf. Det var lidt mærkeligt.

9595

- Jeg oplevede i Ekstra Bladets skolefodboldturnering, at jeg blev valgt til kampens spiller, bare fordi jeg var Faxes datter. Det var åbenbart en rigtig god vinkel på kampen for den pågældende journalist.

- I folkeskolen var der mange ældre elever, der ikke kendte mit rigtige navn, men som bare kendte mig som ’Faxes datter’. På grund af min far ville de gerne snakke med mig. Ikke fordi de ville lære mig personligt at kende, men bare fordi de ville have sladder om min far og hans arbejde.- Mine forældre prøvede at gøre tilværelsen i Spanien så behagelig som muligt for mig, og som tiden gik vænnede jeg mig til at bo i et fremmed land. Da min far vidste, hvor vigtig min fodbold var for mig, havde han, inden vi overhovedet var flyttet, fundet en fodboldklub, hvor jeg kunne spille. Fodbolden var nok det, der gjorde, at jeg vænnede mig til at bo i Madrid.

Læs også: Nadia ’Faxe’ Jensen: Jeg har fået mange drinks, fordi far scorede i EM-finalen

- Jeg har oplevet mange sjove ting ved, at min far scorede i EM-finalen. Hvis jeg er i byen eller til fester, og folk hører, hvem min far er, så kommer de hen og vil give et kram – og så bruger de ellers resten af aftenen på at udspørge mig om alt muligt om min far.

- Jeg har lært at leve med, at der er så stor fokus på min far. Der er selvfølgelig både negative og positive sider af det. Jeg oplever ting, som andre unge på min alder aldrig vil komme til, f.eks. året i Spanien. Derimod kunne jeg godt undvære opmærksomheden.

- Da jeg var seks år valgte jeg, at jeg ville spille fodbold. Jeg har spillet fodbold i 10 år, og jeg valgte naturligvis Brøndby som klub. Jeg spiller ikke fodbold mere, fordi jeg har valgt at fokusere på min skole.

(Hvis du læser med fra mobilen - se videoen "Faxe trænede sin datter" her)

Læs her hvordan det gik fodboldstjernernes børn:

Nicolai Laudrup: Far håbede, jeg ikke blev fodboldspiller

Rasmine Laudrup: Mange ved ikke engang, at jeg findes

Laudrups søskende: Mads er ikke den store danser (mobillink)

Cecilie Schmeichel: Jeg klarer den selv uden min  fars penge

Rebecca Laudrup: Jeg har boet flere steder, end mange voksne har

Nadia ’Faxe’ Jensen: Jeg har fået mange drinks, fordi far scorede i EM-finalen

Julie 'Faxe' Jensen: Jeg oplever ting, andre unge aldrig vil komme til

TV: Faxe trænede sin datter (mobillink)

Rikke Vilfort: Min far har altid været der, når jeg har haft brug for ham

Mikkel Vilfort: De spø’r mig tit, om han tog den med hånden

TV: Navnet Vilfort gav gratis drinks (mobillink)

Josefine Høgh: Jeg har forsøgt at være Josefine og ikke Lars Høghs datter

Jonas Høgh: Jeg følte, at jeg ikke kunne leve op til navnet