Det var den tyske manager Jürgen Klopp, der selv tog kontakt og ansatte den danske træner Thomas Grønnemark, som nu forsøger at hjælpe Liverpools spillere med deres indkast.

»Jürgen Klopp havde aldrig hørt om en indkasttræner før, og da han læste i et tysk magasin, at jeg eksisterede, så tænkte han, at indkastene i Liverpool godt kunne forbedres. Han kontaktede mig, og vi tog nogle møder, og han har efterfølgende sagt, at han var 100 procent sikker på, at han ville ansætte mig, efter han havde mødt mig.«

»Det var Liverpool, som henvendte sig til mig, og det er en kæmpe ære. Jeg er meget beæret over, at jeg har fået denne mulighed.«

Sådan siger danske Thomas Grønnemark i et længere interview med Euroman, hvor han fortæller om ansættelsen i Liverpool FC og titlen som verdens eneste indkasttræner.

Tidligere har Grønnemark hjulpet danske klubber som Viborg FF, FC Midtjylland og AC Horsens med deres indkast, og selv besidder han rekorden for verdens længste indkast.

Karrieren kulminerede dog i sidste måned, da han modtog et telefonopkald fra Liverpool-manager Jürgen Klopp.

I slutningen af august udmøntede det sig så i en ansættelse.

Allerede kort tid inde i sin ansættelse var der roser fra Klopp, som talte særdeles varmt om danske Grønnemark, men hovedpersonen siger selv, at de lange indkast næppe kommer til at dominere klubbens spillestil i fremtiden.