24-årige Xander Linnet er ni år yngre end L.O.C og 14 år yngre end Sharin og Lene. 
24-årige Xander Linnet er ni år yngre end L.O.C og 14 år yngre end Sharin og Lene.  Foto: Per Arnesen / TV 2 Danmark

Vi andre har meget mere erfaring, siger Nystrøm Voice-dommeren om konkurrenten

Der er lagt i kakkelovnen til et underholdende program i aftenens afsnit af Voice, når kapløbet om at sikre sig gode sangere fortsætter for de fire coaches.

I aften skal særligt L.O.C forsøge at bryde, hvad han selv kalder, en forbandelse, som gjorde, at han kun fik én sanger i første afsnits blindtest.

Og mens Lene Nystrøm og L.O.C ikke har fået en ønskestart, buldrer Sharin Foo og den nye coach Xander afsted. Stemningen blandt de fire coaches virkede fin i det første afsnit, men muligvis kan aldersforskel og attitude blive en faktor i kommende afsnit.

- Han har fået den her rolle på grund af sin mors efternavn (Xander er søn af Anne Linnet, red.). Det er jo helt klart. Han har ikke vores erfaring - det kan han jo ikke have. Han har en anden indgangsvinkel til tingene, men det er også forfriskende på en eller anden måde. Der er mere liv i stolene, og det er meget mere intrigant, siger Lene Nystrøm.

Intriger i kulissen?

Selv lægger Xander ikke skjul på selvtilliden, og han fortæller torsdag til BT, hvordan han efter den gode start sagtens kunne se sig selv som vinder af programmet.

- Et eller andet sted så sidder jeg jo der og haler alle de fede sangere ind. Jeg fik en rigtig god start i hvert fald, og jeg har det fedeste hold, synes jeg. Det er klart, at så sidder sådan én som Lene måske og føler, at hun bliver nødt til at stikke lidt til mig for at se lidt bedre ud i tv, siger Xander med et glimt i øjet.

Om Lene Nystrøm føler sig en smule forsmået på grund af den unge fremstormende konkurrent, det vil sandsynligvis forblive i kulissen. Men sikkert skulle det være, at aftenens program byder på livlig diskussion mellem Lene og Xander.

- Når vi er færdige med optagelserne, er vi jo venner. Man skal have lov til at sige, hvad man mener og også sætte folk på plads. Xander trænger til et rap over fingrene en gang imellem, siger Lene Nystrøm.

Følg udviklingen i Voice lørdag aften klokken 21 på TV2.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.