Den bedragerisigtede iværksætter Mads Dinesen, der snart er aktuel i TV3s nye boligprogram 'Kræsne købere', er efter flere domme for spirituskørsel kommet i behandling for sit alkoholforbrug.

Mads Dinesen er kendt som 'champagnedrengen' - et tilnavn han har fået, dels fordi han er glad for dyr Dom Pérignon-champagne, men også fordi han i 2012 tømte en flaske champagne til 75.000 kr. i fattighullet i København.

Mads Dinesen er adskillige gange blevet stoppet af politiet, mens han kørte bil med for meget champagne i blodet.

D. 12. juni i år modtog Mads Dinesen en betinget fængselsdom på et halvt år og frakendelse af kørekortet i ti år for flere forhold af spirituskørsel. Fra juni 2012 til april 2013 har politiet tiltalt Mads Dinesen 13 gange bl.a. for spirituskørsel, kørsel uden kørekort og besiddelse af 0,20 g kokain.I denne periode er Mads Dinesen fem gange blevet stoppet spirituspåvirket med promiller fra 1,64 til 2.72, fremgår det af dommen.

Mads Dinesen har erkendt sig skyldig i alle anklagerne.

Dommen fastslog, at Mads Dinesen skulle starte i alkoholistbehandling i et år. Til bt.dk fortæller Mads Dinesen, at han netop er startet i et forløb hos Alkoholenheden på baggrund af anvisninger fra Kriminalforsorgen. Han har kun været der én gang, og han skal bl.a. føre en drikkedagbog over sit alkoholforbrug, så han kan lære at kontrollere det.

LÆS OGSÅ: 22-årig god for 20 mio.: Sådan tjener jeg mine millioner

- Mit alkoholforbrug er i bedring, men det er et misbrug, som jeg søger hjælp til at få noget kontrol over, siger Mads Dinesen til bt.dk og fortsætter:

- Det svinger meget, hvor meget jeg drikker. Før i tiden lå jeg på 250 genstande om ugen, nu er jeg nede på omkring 100 og det går stødt nedad.

Under retssagen fortalte Mads Dinesen, at han i 2012 også startede et behandlingsprogram for alkoholisme, men at han droppede det, da han ikke følte, at det hjalp. Han har desuden været indlagt tre gange for abstinenser.

Mads Dinesen elsker dyr Dom Pérignon-champagne - særligt i sore størrelser. Hans Facebook-profil vidner om drukture flere gange om ugen.
Mads Dinesen elsker dyr Dom Pérignon-champagne - særligt i sore størrelser. Hans Facebook-profil vidner om drukture flere gange om ugen.
Vis mere

- Selvfølgelig tænker jeg over de konsekvenser, som mit alkoholforbrug kan have. Dels de sundhedsmæssige, men derudover er det utrolig ubehageligt at vågne op til at have gjort ting, man aldrig kunne drømme om at gøre ædru. Jeg ville aldrig drømme om at køre spritkørsel, men det ved jeg ikke, at jeg gør, når jeg har drukket en flaske vodka, siger han.

D. 16. juni - bare fire dage efter, at Mads Dinesen havde fået frataget sit kørekort og fået et halvt års betinget dom for spirituskørsel, blev han igen stoppet spirituspåvirket i sin Porsche på Strandvejen. Da han blæste i alkometeret, viste promillen 1,8.

Det kan med stor sandsynlighed betyde, at Mads Dinesen må se frem til, at hans luksus boligomgivelser på Frederiksberg bliver skiftet ud med en fængselscelle. Dommen på seks måneders fængsel var nemlig betinget af, at han ikke begik strafbare forhold i prøveperioden på to år. Mads Dinesen venter på dommen, men er klar til at tage sin straf.

- Jeg mener altid, at man skal betale for de ting, man har gjort, så det tager jeg, som det kommer.

Han fortæller, at han ikke frygter fængslet, og at han endnu ikke har gjort sig så mange tanker om, hvordan et fængselsophold vil påvirke hans hverdag.

Mads Dinesen forklarer, at han godt kan lide at feste og derfor drikke meget.

- Jeg har nok brugt meget tid på at arbejde med mine forretninger og ikke så meget tid på at arbejde med mig selv. Det er så det, jeg prøver på nu.

 
Mads Dinesen påstår, at han er god for 20 mio. kr. - hør ham forklare, hvordan han tjener millionerne.