Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I takt med at Island bliver ved med at imponere ved EM i fodbold, ser FCK-manager Ståle Solbakken sin drøm om at få Ragnar Sigurdsson tilbage til den danske topklub blive mere og mere urealistisk.

Sigurdsson spillede fra 2011 til 2014 i FCK, hvorfra man solgte ham til russiske Krasnodar. Men i sin klumme i dagens udgave af BT afslører FCK-manageren, at der har været samtaler om at få den islandske midterforsvarer tilbage til FCK.

»Jeg har egentlig en løs aftale med ham om, at han skal tilbage til FCK efter denne sæson. Det har han sagt flere gange, at han gerne vil, men jeg føler, at den aftale bliver løsere og løsere og er ved at glide ud af hænderne på mig i takt med det, der sker ved EM,« skriver Solbakken i klummen og fortsætter:

»Han kunne godt være en spiller, som mange Premier League-klubber ville overveje som en suppleringsspiller til forsvaret. At spille sådan en kamp mod netop England (Islands 1/8-finale i mandags, hvor Sigurdsson scorede og var en af banens bedste, red.) er det bedste udstillingsvindue, man kan få, for englændere er ofte sig selv nærmest. Der er dog også den ting omkring ham, at han spiller i en meget rig klub, Krasnodar, hvor han tjener rigtig godt.«

Ståle Solbakken mener, at Ragnar Sigurdsson sammen med Swansea-spilleren Gylfi Sigurdsson har været helt ekstraordinært gode på det islandske hold.

»Ragnar Sigurdsson viste mod England det, jeg husker fra ham i hjemmekampe mod Galatasaray og Juventus i Champions League, nemlig at han i de her store kampe kan ramme et niveau, der er helt utroligt, når han holder sin koncentration. Det sidste kan nogle gange være hans svaghed, men han er en mand til de store kampe.«

Island møder på søndag Frankrig i EM-kvartfinalen.

Du kan læse hele Solbakkens klumme i dagens udgave af BT.

Andre læser også