I denne omgang af 'Det bedste af det billige' blindsmager kogemand Thomas Alcayaga nøddepålæg. Nøddepålæg kan være forskellige former for mørkt chokoladesmørepålæg, som ofte har fællesbetegnelsen 'nutella' efter den ledende producent af samme navn.

»Jeg har glædet mig så meget, at jeg næsten ikke har sovet i nat,« siger kogemanden.

Søger du på nettet under chokoladesmørepålæg, varer det sikkert ikke længe, inden der dukker en diskussion op om, hvorvidt der skal smør på brødet eller ej, når du laver en mad med chokoladesmørepålæg.

»Jeg er helt klart til smør under,« siger Thomas Alcayaga.

I testen er der flere, der kunne være »den ægte« Nutella.

Se, hvilke produkter Thomas synes minder så meget om Nutella, at han ikke kan smage forskel, i videoen over artiklen.

Vil du gerne se flere afsnit af 'Det bedste af det billige'? Du kan finde alle afsnit HER.